Co ci będę pisać

życie samo pokaże czy dobra organizacja wystarczy [emoji846] nie pisze tego broń Boże złośliwie czy chcąc cię spioniowac...ale tak to bywa, że plany jedno, a życie drugie i niekoniecznie sie pokrywa. Jest tank blog nawet szczęśliva.pl czy jakoś tak i ona pięknie to opisała. Po prostu ciężko cos zaplanować czy sie „zorganizować” jak dziecko ząbkuje i w nocy nie spi, albo ma katar czy po prostu pomyliło dzień z nocą..Jak nie masz czasu wypić cieplej kawy a co tu mowić o jakimś czasie dla siebie

Ale...możesz mieć dziecko jak Ona czy moja siostra, przesypiające noce, śpiące w dzień i w sumie powiesz pózniej, ze nie wiesz o tym ludziom chodziło

są dzieci i dzieci

I pamietam siebie w siódmym miesiącu ciąży - czułam sie bardzo dobrze i pracowałam, jeździłam na zakupy, gotowałam , sprzątałam - ale skłamałabym gdybym powiedziała ze wszystko przychodziła mi ot tak.. jednak duży brzuch, kręgosłup, hormony robią swoje. I rzeczywiście leżenie na plazy jak pot leje sie po brzuchu bez tych atrakcji, które są bez ciąży... cóż...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom