JoAnnA250694
Fanka BB :)
Też mam coś takiego jak tyA te ukłucia to w.pachwinach czy coś. Ja.mam tak jakby hmmm w pochwie coś mniej więcej takiego. I niby to nic.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam coś takiego jak tyA te ukłucia to w.pachwinach czy coś. Ja.mam tak jakby hmmm w pochwie coś mniej więcej takiego. I niby to nic.
U mnie lekarz powiedział że właśnie lepiej poczekać. Bo jak dziecko dajmy na to ma z 6 cm to ciężko i to bardzo natrafić nie dość że na dziecko to jeszcze w okolice tak małego serduszka.@seremida mnie też bardzo skóra swędzi, szczegolnie na piersiach, brzuchu i plecach. Ale też na dloniach. Masakra. Najgorzej jak zacznę sie drapać, to jest jeszcze gorzej. Bo jak trochę o tym zapomnę to jest lepiej.
Co do detektora to mam pożyczony od koleżanki i narazie nie udalo mi się nic usłyszeć i tylko mnie to stresuje. Dzis wg ostatniego usg 12t6d i nic. Więc oczywiście schiza. Ale o 14 mam dziś prenatalne to się dowiem czy wszystko ok.
To nie jestem sama :-) Właśnie takie dziwne uczucie.Też mam coś takiego jak ty
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
...a i takie klucia w pochwie tez mam czasem.
...no cóż to chyba to już właśnie starość...Oczywiście z drzeniem ide do toalety odkad doktor powiedzial ze dopuki przy tych bolach plecow nie plamie to jest dobrze...ale strach jest. Staram aie myśleć ze to jednak wina układu kostno stawowego.
a w sumie to jak ja mam liczyc przy takiej różnicy dużej 
A ja myślałam że u mnie to starość z tymi bolami w pachwinach...a i takie klucia w pochwie tez mam czasem.
U mnie słoneczko dzisiaj wiec czuję wiosnę. Wczoraj sie fajnie czulam bo plecy nie bolały, dzisiaj niestety znowu cos trochę bolą...no cóż to chyba to już właśnie starość...Oczywiście z drzeniem ide do toalety odkad doktor powiedzial ze dopuki przy tych bolach plecow nie plamie to jest dobrze...ale strach jest. Staram aie myśleć ze to jednak wina układu kostno stawowego.
Co do detektora tętna to tez myślałam o jego zakupie, ale tak jak @JoAnnA250694 pisze ze w razie jakbym nie usłyszała tetna ktoregos razu z powodu zlego ułożenia to chuba bym zawału dostała
Ja jutro tez zaczynam 14 tydz.przynajmniej wg USG bo z om to 13a w sumie to jak ja mam liczyc przy takiej różnicy dużej
![]()
Nic mi na ostatniej wizycie nie mówiła ale biorę witaminy w nich jest kwas foliowyDziewczyny do kiedy bierzecie/macie zalecenia brania kwasu foliowego?
Dziewczyny do kiedy bierzecie/macie zalecenia brania kwasu foliowego?
Dzięki @Gotica. Mąż też tak mnie pociesza, że dzieciątko jeszcze malutkie a tym bardziej serduszko, więc ciężko to uchwycić. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i dzieciątko żyje.