oliwiapatrycja
Fanka BB :)
U mnie w porządku , ostatnio mam dużo energiiBrzuszek maluni *.*
Gratuluję córeczki <3 a co u Ciebie ? Jak się czujesz ? Ile malutka wazy ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w porządku , ostatnio mam dużo energiiBrzuszek maluni *.*
Gratuluję córeczki <3 a co u Ciebie ? Jak się czujesz ? Ile malutka wazy ?
Jak będę mogła siedzieć przy maszynie, to w wyjątkowych sytuacjachA zbierasz zamówienia?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A szafa z zawartością...?A my sie wzielismy za przemeblowanie w naszej sypialni zemy zrobic miejsce na lozeczko. M stwierdzil, ze da rade sam przesunac szafe. Marnie to widze, ale zobaczymy[emoji53]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe nie noJak będę mogła siedzieć przy maszynie, to w wyjątkowych sytuacjach![]()
![]()
Super, gratuluję córeczki [emoji106]Wczoraj dowiedziałam się że będę mieć córeczkę, będzie Jagoda
A to mój brzuszek 19.5 tydz
Zobacz załącznik 842116
To ja a wczoraj Matylda23 ale nie wiem jak ona bo od wczoraj nie pisała. Herbatę parzylam rumianek, miętę i melisę wszystko razem. Acidolac probiotyk w saszetkach ale ja mam ten do dzieci można dwie saszetki. Węgiel można ale na mnie teraz nie działał i gin mi dała loperamid, to to samo co stoperan loperamidu mogłam 8 tabletek na dobęDziewczyny ostatnio któraś dziewczyna pisała ze ma biegunkę pomogło Ci coś? Bo mnie dziś meczy tzn to chyba dopiero poczeka bo od rana dopiero 3 razy się załatwialam i przed załatwieniem boli mnie brzuch tak jak przy grypie żołądkowej strasznie się boję o dzieciątko ze przez te skurcze jelit może coś się staćnie wiem czy jechać na szpital czy juz za bardzo panikuje przecież dopiero co 3 dni temu byłam z zaparciami
![]()
Gratuluje coreczki[emoji5]Wczoraj dowiedziałam się że będę mieć córeczkę, będzie Jagoda
A to mój brzuszek 19.5 tydz
Zobacz załącznik 842116
Czesciowo oproznilam i udalo sie[emoji3] W ogole to stwierdzilismy, ze ta szafa chyba tam zostanie na stale, bo fajnie pasuje[emoji3] Tylko cos ze sciaca bedzie trzeba zrobic, bo takie ozdobne pasy byly zrobione pod lozko, a teraz lozko jest przesuniete.A szafa z zawartością...?
Ale i tak też czarno to widzę, a z drugiej strony.... Jakbym słyszała O....![]()
![]()
Oj wspolczuje, oby sxybko przeszlo! Z lekow to to co Kinga pisze.Dziewczyny ostatnio któraś dziewczyna pisała ze ma biegunkę pomogło Ci coś? Bo mnie dziś meczy tzn to chyba dopiero poczeka bo od rana dopiero 3 razy się załatwialam i przed załatwieniem boli mnie brzuch tak jak przy grypie żołądkowej strasznie się boję o dzieciątko ze przez te skurcze jelit może coś się staćnie wiem czy jechać na szpital czy juz za bardzo panikuje przecież dopiero co 3 dni temu byłam z zaparciami
![]()