Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widac bylo ale tak bardzo bardzo slabiutko , autentycznie w pecherzyku szary zarodeczek .Nie było widać maluszka a serduszko tak?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tylko powiem co mi powiedziala moja polozna. Ze w tych pierwszych tygodniach najlepiej przyjmowac osobno kwas foliowy i wlasnie polecila mi ten folik mama bo tam jest jeszcze jod i dha. A dopiero pozniej jesli jest taka potrzeba lykac witaminy i tu polecila mi femibionno ale najlepiej spytac u zrodla czyli u lekarza co i jak poleca. Niektorzy lekarze w ogole nie zalecaja zadnych tabletek tylko sam kwas foliowy. Najlepiej jak sie doradzicie swojego zaufanego lekarza albo polozna
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Widac bylo ale tak bardzo bardzo slabiutko , autentycznie w pecherzyku szary zarodeczek .
na Vip-owskie traktowanie się nie nastawiam ale byłoby miło czuć że lekarzowi zależy a nie to co miała poprzednio na nfz. aż mnie trzęsie na wspomnienieChociaż teraz to trochę masówka się zrobiła w luxmedzie. Jak są jacyś "popularni" to też trzeba trochę poczekaćPowodzenia! Obyś dobrze trafiła
![]()

No ja też się wybieram 20 także będziemy mieć dużo wizyt w ten dzień i będziemy mogły sobie ładnie porównać, potem mam już umówioną wizytę na 3 kwietnia.
Myślę, że nie ma co przesadzać z witaminami w pierwszym trymestrze, lepiej zdrowo się odżywiać. Ja w poprzedniej ciąży brałam "Vita-min plus mama" i pan ginekolog powiedział, że za wcześnie i odstawić. No i miałam przekroczoną hemoglobinę w 1 trymestrze hihi![]()
Mi lekarz w poprzedniej zalecił Femibion. Bo tam jest zwykły kwas foliowy i ten metylowany- a ten pierwszy ponoć nie każda kobieta przyswaja, ten drugi niby lepszy. Ale tak tylko słyszałam. I właśnie tam jest tez jod i wit.D, no a teraz zima była to ba pewno wit. D sie przyda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom