reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moje "przyjaciółki" też okazały się "lokalne" nawet moja ciąża im przeszkadzała.. więc one przeszkadzają mi. Wolę nie mieć takich "super" koleżanek. Wolę pogadać, z mamą , z K lub z Wami :*
No ja z mama tak nie pogadam, z M tez nie[emoji53] W Was cala nadzieja[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
W ogóle mój ginekolog kazał mi się zapisać do szkoły rodzenia a ja nie miałam zamiaru w ogole iść i teraz nie wiem co robic, a Wy wybieracie się?

Moja też pupka w dół a ruchy już całkiem wporzadku czuje :)
Tylko mnie zmartwił , że troszkę łożysko za nisko. I do kontroli. Ale powiedział ,że się podniesie z czasem. I w serduszku coś widział na początku nie tak , ale później , że jest okej i też dlatego do kontroli czy rośnie dobrze :)
Ja też mam póki co nisko łożysko. Na pewno się nam podniesie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle mój ginekolog kazał mi się zapisać do szkoły rodzenia a ja nie miałam zamiaru w ogole iść i teraz nie wiem co robic, a Wy wybieracie się?
Jak nie masz poyrzeby to nie idz. Po co na sile, bo ginekolog kazal?
Ja nie chodzilam w pietwszej ciazy, teraz tym bardziej nie zamierzam.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie byłam w 1 ciąży i teraz też się nie wybieram [emoji14] Urodziłam raz bez szkoły to i 2 raz urodzę.

Ja mamy nie mam, a z chłopem co to za gadka. Mam tylko Was i siostrę, ale daleko w Krakowie więc głównie piszemy ze sobą na Messengerze o wszystkim.

Moja siostra niby blisko, ale ciagle w pracy, wiec rozmowy glownie telefoniczne.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ech wróciłam od ortopedy. Byłam skonsultować moje bóle spojenia i krzyża. I mam ciazowego pecha: rozejscie spojenia lonowego. Na razie niewielkie ale w połączeniu z moją dyskopatia daje mieszanke wybuchową. Jeśli się pogłębi spędzę resztę ciąży w łóżku, być może nawet na oddziale. W chwili obecnej mam się mega oszczędzać i jakoś wytrzymywac ból. Wyć mi się chce. I z bólu i z bezradności.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj biedna... Oszczędzaj się jak najwięcej w takim razie ..
1521214433-3d441fc434606d1e-aaaaaa.jpeg

549 g i Ok 22 cm piękny synuś dziś pozował z każdej str

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na pierwszym jak by się śmiał :D kochany, słodziak <3
Ja te stwierdziłam , że moja wygląda jak mała małpka hehe :D

reklama
Do góry