Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Napisz na niego skarge! Wspolczuje stresu i trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze !Byłam w szpitalu w swoim mieście na ginekologii był jakiś idiota na dyżurze który jak przyszłam i powiedziałam o co chodzi to nawet mnie nie zbadał o USG powiedział też że nie ma mowy bo to za wcześnie nic nie będzie widać no i że w ogóle to może już w całe nie jestem w ciąży !!! Że na zachodzie do 12 tc jak poleci to poleci i nikt z tym nic nie robi tylko u nas tak się pieszczą !!! Wyszłam zapłakana .... Poszłam prywatnie pobrać betę czekam na wyniki jeszcze i szukam lekarza jakiegoś
Ja mam termin z OM na 11.11.
Lekarz przyjmuje w poniedziałki, więc mam do wyboru:
26.03 (7 tydzien i chyba 2 dzień) albo 9.04. Zastanawiam się na kiedy się umówić. Poszłabym wcześniej, ale jeśli nie zobaczę serduszka to tylko będę się stresować. Hmmm
Byłam w szpitalu w swoim mieście na ginekologii był jakiś idiota na dyżurze który jak przyszłam i powiedziałam o co chodzi to nawet mnie nie zbadał o USG powiedział też że nie ma mowy bo to za wcześnie nic nie będzie widać no i że w ogóle to może już w całe nie jestem w ciąży !!! Że na zachodzie do 12 tc jak poleci to poleci i nikt z tym nic nie robi tylko u nas tak się pieszczą !!! Wyszłam zapłakana .... Poszłam prywatnie pobrać betę czekam na wyniki jeszcze i szukam lekarza jakiegoś