reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczynki :) u mnie dziś bardzo męczący dzień... Od 12h goście (siostra z dziećmi i z worami ubranek (narazie tylko 10 wielkich ), gondola z x landera ... Jak wyszli przejrzałam dwa worki i powyrzucalam czego nie chce i wyszłam z mama na występ syna drugiej siostry (5latek w przedszkolu ma tańce i tańczyli w domu kultury) później zakupy żeby jutro zrobić fasolkę po bretonsku bo mam wielką ochotę... Wróciłam i z 3 worki przejrzałam i powyrzucalam czego nie chce... Na jutro zostało 5 worków do selekcji a później będę znów wyciągać i segregowac wiekowo... jeszcze za 2 tygodnie na święta przywiezie mi kolejne worki i stelarz z x landera... Dopiero się położyłam spokojnie... Padam na twarz

f2w39n7303c24ozn.png
Bardzo aktywny dzień :)
Ja też padam dzisiaj, ale chociaż mam :D
f65cac6c8f324277e9c0972024886258.jpg

(jak komuś nie przeszkadza, że bez mięsa, to mogę się podzielić ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Niech sie wreszcie poprawia, bo ja juz nie mam sie w co ubrac na takie zimno[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja też.... Mam całe 2 pary ciążowych legginsów.... Mam w planie przerobić spodnie na ciążowe, ale dopiero pod koniec tygodnia, jak będę miała ściągacz... ;)
No i nie wiem, co z tej próby przeróbek wyjdzie [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też.... Mam całe 2 pary ciążowych legginsów.... Mam w planie przerobić spodnie na ciążowe, ale dopiero pod koniec tygodnia, jak będę miała ściągacz... ;)
No i nie wiem, co z tej próby przeróbek wyjdzie [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja sie juz nie dopinam w plaszcz i kurtke. Tzn. dopnw sie na wcisk ale wszystko mi sie podsowa do gory[emoji6] A straszny zmarzluch jestem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja sie juz nie dopinam w plaszcz i kurtke. Tzn. dopnw sie na wcisk ale wszystko mi sie podsowa do gory[emoji6] A straszny zmarzluch jestem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Niech już sobie idą te mrozy. Ja w swoją kurtkę też przestałam się dopinać, musiałam się przesiąść na wielki płaszcz od siostry.

@_agnieszka_ jeśli szyjesz, możesz sobie doszyć taki panel poszerzający na 2 suwaki do kurtki. Przydaje się potem do noszenia dziecka w chuscie/nosidle jak jest chłodniej.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki! Juz na szczescie M odetkal[emoji3]

Zamowilam prenumerate kucykow z domkami do skladania. Stwierdzilam, ze jakis sadysta te domki wymyslil[emoji6] Tzn. domki sa ok, tylko instrukcja skladania fatalna i ye bardziej skomplikowane kiepsko dopasowac. A ja nerwowa jestem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
I co udało się coś poskładać ? [emoji4]

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Obudziłam się właśnie w pięknym hotelowym pokoju. Zaraz prysznic i budzę K , na śniadanie :) wczoraj Spa, Kolacja, Kąpiel i masaże na wieczór <3 cudownie było *.* Szkoda , że po śniadaniu jedziemy :( ale było zaplanowane na rano bo o 12:00 miał jechać do Niemiec. Ale i tak spędziliśmy super dzień i wieczor <3 weekend. W końcu Was podgonie :D Miłej niedzieli :*

Oj to widze, ze wieksza grupa sie tworzy [emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie też marnie w temacie przyjaciółek. Całe życie miałam pecha do nich. W końcu mam takie dwie którym mogę się wyżalić i one też mogą na mnie liczyć . Ale jedna wyjechała aż do USA, więc tylko Messenger. A z drugą nie widziałam się też z rok..jak nie więcej bo buduje dom i zajęta. No i też tylko na telefonie kontakt plus ma małe dzieci. Zostaje mi mama. Ale to też wszystkiego nie da się mamie powiedzieć..

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry