G
gosc12
Gość
Malinka , słonko
następnym razem się uda :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że wszystko oki[emoji8]Dziewczyny ja juz w domu po wizycie wszystko ok cukrzycy na szczęście nie ma toxo tez nie ma morfologia i mocz okej serduszko pięknie biło szyjka twarda i zamknieta usg nie miałam ale za 2 tygodnie mam takie dokładne usg kolejna wizyta za miesiąc i wtedy dostane skierowanie do szpitala na podanie sterydów na plocka. Mialam jechać po torbę i jakieś rzeczy dla siebie i małej ale takie warunki na drodze ze zrezygnowaliśmy :/
Super[emoji8] [emoji8]Już jesteśmy po![]()
Na 100% dziewczynka , zdrowa![]()
W poniedziałek muszę przyjechać umówić się na echo serduszka na za 4/5tyg.
W końcu się dowiedziałam ile waży, 430g !!*.* Ssała kciuka i układała się do spania , bo od wczoraj wariowała w brzuszku . Kupiliśmy jej sukienkę , K się nie mógł oprzeć <3 zakochałam się *.*
Zdjęcia wstawię jak już będę w domu![]()
Gratulacje [emoji1][emoji1][emoji1] dobrze, że potwierdził dziewczynkę [emoji16] a czemu robią echo? U mnie nikt mi nie proponowałJuż jesteśmy po![]()
Na 100% dziewczynka , zdrowa![]()
W poniedziałek muszę przyjechać umówić się na echo serduszka na za 4/5tyg.
W końcu się dowiedziałam ile waży, 430g !!*.* Ssała kciuka i układała się do spania , bo od wczoraj wariowała w brzuszku . Kupiliśmy jej sukienkę , K się nie mógł oprzeć <3 zakochałam się *.*
Zdjęcia wstawię jak już będę w domu![]()
Jak to nie patrz ile tu dziewczyn z maluszkami a są aktywne może nasze dzieci też będą tylko spać i jeść [emoji1]Nie no tetaz tak, oczywiscie[emoji3] Ale chodzilo mi tak ogolnie, ze wczesniej i pozniej. Bo po porodzie tez juz nie bedzie tak vzasu zeby tu pisac codziennie.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Oj to widze, ze wieksza grupa sie tworzy [emoji6]Czekam na priv :* ja też nie mam do kogo ponarzekać na K:*
Super ta torba[emoji3]Ja już wkoncu w domu przyszła torba z lamilu piękna duża z przegródkami jestem zachwycona spokojnie ja się spakuje do szpitala i małego jak któraś się zastanawia to polecam fakt droga ale warta[emoji7]
Przyszły tez plakaty do dzieci do pokoju musze tylko ramy A4 kupić
No i oczywiście musiałam kupić kilka rzeczy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymajcie sia tam!50km do domu, jedziemy już godzinę.. jeszsze kawałek nam został. Po drodze tiry stoja, samochody też. Nie mogą ujechać. Ślisko tak , że strach jechać. Już się modlę żeby bezpiecznie dojechać pod dom ..