reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, macie pomysł, co zrobić z mięsa z udek z kurczaka na obiad? Zazwyczaj robię tajskie, ale dziś nie mam ochoty, a pomysłów brak...

reklama
Witajcie moje drogie[emoji8] nadrobiłam was. Mam chwilę żeby się odezwać[emoji846] mam nadzieję że weekend wam mija spokojnie i miło mimo tego mrozuuuu [emoji26]
My wczoraj z K skończyliśmy remont naszego pokoju [emoji847] po remoncie dwóch pokoi było kurzu w całym domu. Teraz wiem co czują dziewczyny wykańczające swoje domy/mieszkania. Nie zazdroszczę[emoji55] zostało nam dokupić jakieś duperele, dywaniki coś na ścianę firanki i później łóżeczko[emoji7]
510e023da7e8e121bec38708416adfc5.jpg
8aca102301a1a720ffdfe90d4968f89b.jpg
ec4126f706a35c48d235e30dfeb5c06d.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje... piękna przestrzeń... mnie jeszcze czeka zaplanowanie remontu :/ nawet nie wiem, jak się za to zabrać...

Dziewczyny, macie pomysł, co zrobić z mięsa z udek z kurczaka na obiad? Zazwyczaj robię tajskie, ale dziś nie mam ochoty, a pomysłów brak...

Już upieczone masz to mięso? Może sałatkę cezar? Z grzankami, sałatą i dobrym sosem to naprawdę sycące danie... tzn nie wiem czy taka opcja może być na niedzielny obiad u Was :)

Albo tortille? Kura, warzywa i kurczak, ser żólty, zapiec i podawać z guacamole i śmietaną? :) Aż w sumie nabrałam ochoty ;)

A ja od podstawówki miałam super zgraną paczkę, dziewczyny do dziś przyjaźnią się. Ja niestety odbiłam od nich przy moim byłym, ojcu Miry. On odsuwał mnie od wszystkich stopniowo, a ja głupia szłam za nim jak w ogień... [emoji52][emoji45][emoji52][emoji45][emoji52] teraz choćbym chciała to pewnie nie da się cofnąć czasu i odnowić kontakt..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie dlatego rozluźniłam więź z jedną przyjaciółą... ma strasznie kontrolującego faceta, ostatnio zostałam "tą złą", bo próbowałam ją ostrzec, że traci kontakt ze światem, no i teraz ze mną też straciła kontakt :(
Dobrze, że dla Ciebie to już były!

Już upieczone masz to mięso? Może sałatkę cezar? Z grzankami, sałatą i dobrym sosem to naprawdę sycące danie... tzn nie wiem czy taka opcja może być na niedzielny obiad u Was :)

Albo tortille? Kura, warzywa i kurczak, ser żólty, zapiec i podawać z guacamole i śmietaną? :) Aż w sumie nabrałam ochoty ;)
Póki co jest jeszcze surowe :) Tortilli w domu brak:/

Póki co jest jeszcze surowe :) Tortilli w domu brak:/

Aaaaa kurde, to nie możesz ich po prsotu upiec?? :D

Ja np. piekę na blasze wszystko razem: udka, ziemniaki w ćwiartkach, papryka, cebula, cukinia- wszystko pocięte w ćwiartki. I główkę czosnku razem- potem te ząbki są przepyszne i rozsmarowują się jak masło. Albo na słodko: udka, suszone śliwki, morele, nawet żurawiną możesz sypnąć. :)

Aaaaa kurde, to nie możesz ich po prsotu upiec?? :D

Ja np. piekę na blasze wszystko razem: udka, ziemniaki w ćwiartkach, papryka, cebula, cukinia- wszystko pocięte w ćwiartki. I główkę czosnku razem- potem te ząbki są przepyszne i rozsmarowują się jak masło. Albo na słodko: udka, suszone śliwki, morele, nawet żurawiną możesz sypnąć. :)
Tak chyba zrobię, dzięki :)

reklama
A ja od podstawówki miałam super zgraną paczkę, dziewczyny do dziś przyjaźnią się. Ja niestety odbiłam od nich przy moim byłym, ojcu Miry. On odsuwał mnie od wszystkich stopniowo, a ja głupia szłam za nim jak w ogień... [emoji52][emoji45][emoji52][emoji45][emoji52] teraz choćbym chciała to pewnie nie da się cofnąć czasu i odnowić kontakt..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to jest przykre, ze facet potrafi tak namieszac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry