reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja właśnie wróciłam z badań...niby jest lepiej i w ogóle. Mam trochę zacząć chodzić po domu, ale bez szaleństw. Lekarz potwierdził płeć[emoji4] Będziemy mieć chłopczyka [emoji4] Mój maluch niestety ma torbiel na główce... mam się niby tym za bardzo nie martwić. Muszę to na połówkowych za tydzień zgłosić i lekarz ma się temu przyjrzeć

16uds65gf2i39h6o.png
Cieszę się, ze Ci sie polepszyło i że nie musisz juz leżeć. Skoro lekarz powiedział, że masz się tą torbielą nie martwić to na pewno ma rację.

reklama
@Maljan ja miałam coś na zajęciach na studiach o skoczkach, butelkach i łyżeczkach do karmienia dla dzieci, ale nic zupełnie nie pamietam z tych zajęć. Jak coś znajdę to dam znać ;)
Mnie osobiście te kolki to chyba najbardziej przerażają. Bo dzieciak płacze i Ty nie wiesz co mu jest i się domyślasz... No ja to będę beczała razem z Maleństwem [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

eh zawsze coś musi nam dolegać ... ja niedawno wróciłam od lekarza, bo taki ból ucha mnie dopadł, i lekarka mi powiedziała że to od kataru, mam zapalenie ucha, krople, maść do nosa, do gardła tabletki, wapno, apap muszę brać bo taki ból że się wytrzymać nie da :( mam nadzieję, że przejdzie i obejdzie się bez antybiotyku :( i akurat teraz musiało mnie złapać :(

eh zawsze coś musi nam dolegać ... ja niedawno wróciłam od lekarza, bo taki ból ucha mnie dopadł, i lekarka mi powiedziała że to od kataru, mam zapalenie ucha, krople, maść do nosa, do gardła tabletki, wapno, apap muszę brać bo taki ból że się wytrzymać nie da :( mam nadzieję, że przejdzie i obejdzie się bez antybiotyku :( i akurat teraz musiało mnie złapać :(
Masakra, współczuję[emoji852]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra, współczuję[emoji852]

eh..zawsze coś, a prawie połowa ciąży tylko z lekkim przeziębieniem i tylko witaminki brałam, to wyszło mi teraz.. ;/ jak pani się dowiedziała że pracuję w przedszkolu to powiedziała że powinnam dawno iść na l4.. ja mam tylko nadzieję , że przejdzie mi po kroplach i nie będę musiała antybiotyku brać..

eh..zawsze coś, a prawie połowa ciąży tylko z lekkim przeziębieniem i tylko witaminki brałam, to wyszło mi teraz.. ;/ jak pani się dowiedziała że pracuję w przedszkolu to powiedziała że powinnam dawno iść na l4..
No bo tam to przecież siedlisko zarazków jest[emoji23] i to jeszcze o tej porze roku[emoji4] Kiedy idziesz na l4?

Dziewczyny, zamierzacie kupować smoczki dzieciom? Jeśli tak macie jakieś sprawdzone firmy do polecenia? Na razie robię rozeznanie, mam wstępną listę i szukam na internecie opinii i cen różnych rzeczy :)

p19u43r85mf3dc6h.png

Ja kupię z firmy NUK taki mieliśmy przy 1 córce chociaż próbowaliśmy najpierw 2 inne firmy i dopiero ta jej przypasowała więc teraz od tej zaczne:)

No bo tam to przecież siedlisko zarazków jest[emoji23] i to jeszcze o tej porze roku[emoji4] Kiedy idziesz na l4?

powiedziała że mnie nie puści do pracy z zapaleniem, i na razie mam na tydzień na to ucho :) mam nadzieję, że mi przejdzie

reklama
Do góry