reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jakiej soli fizjologicznej używasz? Widziałam, że są takie specjalne dla dzieci. Znajoma do noska poleciła mi nosefrida spray do nosa roztwor soli morskiej. Podobno dobry i bardzo delikatnie psika.
Zwykła sól fizjologiczna na Gemini kupiłam. Woda nie pamiętam desmiran czy jakoś tak

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Tak sól morska. Poszłam do apteki o poprosiłam dla niemowlaków i mi pani dała. I psika delikatnie. Ja mam taką
3f6cbd810c355c06d900c05d901b347e.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
I co dzień tym psikasz ?

Ja się zastanawiam czy przebijać czy dać Jej wybór. Kożuchowska np nie ma przebitych uszu [emoji847]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Ja nie wiem kto ma a kto nie nie zwracam uwagi . Ja mam i moje dziecko też .:)na 3 miesiące jej zrobiłam :)W prezencie i ma już 2 pary przepięknych kolczyków :D

reklama
Do góry