reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Powiedzcie mi jak odróżnić stawianie się brzucha od wzdęcia? Ostatnio mam kilka dni taki twardy, ale do tego rewolucję zoladkowe :(

Tez tak mam.. zaczelam spacerować ostatnio i np dzisiaj po 30 min spacerze az w glowie mi sie krecilo.. po sklepach tez nie mam sil latać, wejdę gdzieś do jednego i juz mam dosyc. Chociaz ja przed ciaza tez malo ruchu mialam, wszedzie tylwk autem sie wozilo, do tego papierochy także kondycji teraz zero:/
A jeszcze palisz?

Czasami jak mam naprawde zly dzien to zapale, mnie odrzucilo na poczatku od papierosow, a pozniej przy tych stresach i lękach zaczęlam troche popalac:(
Też jaralam przed ciążą, ale z dnia na dzień rzuciłam jak zobaczyłam dwie kreski. Ostatnio mam takie pogorszenie... Dziś leciała mi krew z nosa (właściwie nie dużo) tak się zdenerwowalam że aż wypieków dostałam i głowa rozbolala :( czasami to już sił mi brak :(

Też jaralam przed ciążą, ale z dnia na dzień rzuciłam jak zobaczyłam dwie kreski. Ostatnio mam takie pogorszenie... Dziś leciała mi krew z nosa (właściwie nie dużo) tak się zdenerwowalam że aż wypieków dostałam i głowa rozbolala :( czasami to już sił mi brak :(
Ja dzisiaj tez sie poddenerwowalam, ze az dluzsza chwile do siebie dojsc nie moglam.. za bardzo wsluchuje sie w swoj organizm, zaraz wyczuwam ze serce mocniej pracuje, cisnienie sie podnosi i jeszcze bardzjej sie nakrecam. Staram sie nad tym panowac ale z roznym skutkiem:/

Ja dzisiaj tez sie poddenerwowalam, ze az dluzsza chwile do siebie dojsc nie moglam.. za bardzo wsluchuje sie w swoj organizm, zaraz wyczuwam ze serce mocniej pracuje, cisnienie sie podnosi i jeszcze bardzjej sie nakrecam. Staram sie nad tym panowac ale z roznym skutkiem:/
To jest właśnie najgorsze uczucie. Siedzi człowiek jak na minie i czeka nie wiadomo na co ... Eh. A ja naiwna wierzylam że ciaza mnie wyleczy. W ogóle jestem ciekawa czycda się z tego wyleczyć. Bo jakoś średnio sobie wyobrażam siwbie w wieku 75 lat bojaca się własnego cienia :D

reklama
Ja sobie ostatnio uswiadomilam,ze nawet przed ciaza wczesniej biorac leki i na codzien czujac sie ok, mialam rozne i incydenty lękowe. Np. jadąc autem ni stad ni zowad musialam natychmiast zjechać z drogi bo zaczelam sie cala trzasc a serce to myślałam ze mi wyskoczy z piersi... czlowiek zapomina, jak to sie czesto nie powtarza, ale kurcze czemu takie sytuacje zdazaly sie pomimo lekow i ogolnie dobrego samopoczucia...

Do góry