reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję! :*

Mówisz!? Jak ona wyjdzie to co ja nie wyjdę?! [emoji28] haha ale poczekam na ocieplenie bo teraz mokro a nie chce kółek pobrudzić :D [emoji28]

Ja kupię taki cienki. Jest obowiązkowy u mnie w szpitalu. Normalnie po sali chodzić w nim nie będę ale już na korytarz ubiorę bo wiadomo, że na korytarzu sporo ludzi się kręci - trzeba jakoś się prezentować :D

Oj tam nie przepraszaj, pytaj o co chcesz :D no ja zbytnio nie jeździłam po domu bo mam ciasno i ciężko mi skręcać ale z tego co pamiętam to one tak strzelają przy jakimś mocniejszym skręcie, ale dla pewności napisałam już do Bebetto wiadomość jak to z tym strzelaniem jest [emoji14]

Spróbuję włożyć skarpetki i tak pochodzić a jak nie to czytałam, że można włożyć napełnione wodą woreczki i buty do zamrażarki na noc.
To mi daj znac jak sie czegos dowiesz :)

reklama
Oj przykro mi, ze i u Ciebie nastroje kiepskie. A z dzidzia na pewno wszystko dobrze[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
To najważniejsze :) nic mnie bardziej nie interesuje

f2w39n7303c24ozn.png

hej dziewczyny, jestem załamana... córka ma rumień zakaźny. Zaraz jadę zrobić badania na przeciwciała ale na wyniki trzeba długo czekać. Stres mnie zżera i wyć mi się chce. Czy choć raz, na chwilkę może być bez problemów????
Trzymam kciuki , zeby Ciebie chorobsko ominęło :(
Faktycznie bzdura, nawet nie wiedziałam.. ale pójdę na pewno.
@klaudiaa975 a czy Twój facet wie że później możliwe że będziesz musiała codziennie chodzić na KTG? Ja w ogóle nie przejmowałabym się jego "widzimisię" bo kurcze, to kwestia zdrowia Twojego i dziecka. Na tym ostatnim etapie też dużo może się jeszcze zdarzyć, lepiej mieć rękę na pulsie. Jakby sprawa dotyczyła jego jajek to pewnie chodziłby co tydzień..

@_agnieszka_, mi się strasznie taki manekin krawiecki podoba jako element wystroju wnętrza :)

Co do ruchów, to zaczęłam się zastanawiać i w sumie może faktycznie czuję jakby delikatniej..? Nie wiem od czego to zależy...

Ola, ja jestem pewna że w większość sukienek nie-ciążowych byś się spokojnie zmieściła. Co do tych z Asosa, to podobają mi się wszystkie! Pamiętasz, że sama CI pisałam że nie wiedziałabym którą wybrać :) Trzymam kciuki za licytację!

Popieram w 100%! U nas jest tak, że jak się czasami kłócimy, to M. krzyczy częściej- przy czym on uważa że W ŻYCIU nie podniósł głosu i znając już więcej włochów, nawet chyba myślę że szczerze to mówi :D :D Niemniej przy nim nauczyłam się też wyrzucać wszystko z siebie i powiem Wam że z perspektywy czasu to dużo lepsza metoda. Wcześniej kisiałam długo w sobie na zasadzie "domyśl się".. Bez sensu.
Szczęśliwa- ostatni dzwonek żeby sobie "wywalczyć" coś na później, jak już będzie dziecko i dużo więcej nerwowych momentów.

Pokazuj!

On rozumie dopiero po fakcie. Na siłę zaciągnęłam go do CCC żeby kupił sobie buty. Ile się po drodze nasłuchałam , że ma adidasy i mu buty nie potrzebne. W adidasach w zimę xd. Bo on jest krótko. Mówię , że za swoje chce mu kupić w prezencie i ma iść. Dopiero jak kupił to dziękował ucieszony , w poniedziałek wypatrzyłam drugie buty i ile było kłótni żeby na nogę włożył. W domu dziękował...
To nie potrzebne , tamto nie potrzebne. Bo się nie zna. A jak zobaczy że jednak było to dziękuje. Tak było z polowkowym. I na trzecie sobie odloze. Nie będzie chciał jechać to pojadę sama. Ale niech teraz zejdzie trochę ze stresu w pracy, bo chyba będzie przerwa między budowami i nie wiadomo jak dalej będzie. Musimy porobić zakupy dla dziecko, mieszkanie obkupic i tak wszystko naraz. Poczekam na końca miesiąca i zacznę rozmoze na temat prenatalnego. Tylko muszę wyczytać ci dokładnie lekarz badanie w tym tygodniu. Żeby mieć argumenty..

współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że szybko minie.. oby...

ech, fceci... :|
ja też coś słabiej Hanię czuję.. tzn czuję, że się kręci, szturcha, ale słabiej niż np tydzień temu... ale z drugiej strony brzuch mam większy niż tydzień temu, więc może to taki okres, że przybywa wód płodowych itd? No i u Hani widzę dość mocną pogodozależność - jak jest taka do d..., że ja zasypiam niemal na stojąco i nic mi się nie chce, to ona też dużo mniej aktywna, a jak jest ładnie i mam energię do działania, to ona też się uaktywnia ;)
jak inne dziewczny? czujecie ruchy tak samo, mocniej czy słabiej?
Ja ostatnio czuje coraz mocniej, az chwilami tak nieprzyjemnie. A z czestotliwoscia to roznie bywa.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No właśnie niby czuję się ok ale jednak trochę grubo :p Jednak chyba lepiej bym się czuła w dłuższej :) Ale to może moja obsesja już na tym punkcie :p Wczoraj jeszcze mama mnie pocieszyła :D Mówię jej, że wyglądam jak krupniok w szczewie a ona do mnie no a jak masz wyglądać :D [emoji28] nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać :D
Mi też tak ostatnio odpowiedziała i ze dopiero zacznę tyc :D haha , a K , że wyglądam jak kobieta w ciąży. I że dobrze ciążę znosze jeśli chodzi o wygląd. :p podlizac się chciał coś czuję :D
Ale ta dłuższą też mi się wydaje odpowiedniejsza na ślub i dla Ciebie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Już szukałam też w sklepach niestety bardzo mało jest sklepów z ciążowymi sukienkami, jedynie jak już to normalne ciuchy na co dzień. Na żywo wygląda lepiej niż na fotkach. Ten mój telefon robi masakryczne fotki. Kolor jest żywszy i bardziej różowy.

Dzięki kochana :* Powiem Ci, że chyba się z Tobą zgodzę i poszukam jeszcze czegoś innego.

Dziękuję :*
A jednak[emoji6] To czekamy na wyniki poszukiwan[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mówisz!? Jak ona wyjdzie to co ja nie wyjdę?! [emoji28] haha ale poczekam na ocieplenie bo teraz mokro a nie chce kółek pobrudzić :D [emoji28]

Ja kupię taki cienki. Jest obowiązkowy u mnie w szpitalu. Normalnie po sali chodzić w nim nie będę ale już na korytarz ubiorę bo wiadomo, że na korytarzu sporo ludzi się kręci - trzeba jakoś się prezentować :D

Jak to szlafrok obowiązkowy..?
A z wózkiem wiedziałam że nie poddasz się bez walki! :D

Co do butów jeszcze- ale skórzanych, moja koleżanka zawsze wlewała kieliszek wódki i potem w nich chodziła, podobno działa bez pudła ;)

Moja mloda miala jechac w poniedzialek robic i palic marzanne. Przelozyli na kwiecien[emoji6]

Hahahahah nieźle :D Jeszcze nie słyszałam o przełożeniu wiosny :D chociaż pogoda nie sprzyja...

Mi też tak ostatnio odpowiedziała i ze dopiero zacznę tych :D haha , a K , że wyglądam jak kobieta w ciąży. I że dobrze ciążę znosze jeśli chodzi o wygląd. :p podlizac się chciał coś czuję :D
Ale ta dłuższą też mi się wydaje odpowiedniejsza na ślub i dla Ciebie :)
To mój to samo powiedział jak tylko mama wyraziła swoją opinię :D

reklama
Do góry