reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

hej dziewczyny, jestem załamana... córka ma rumień zakaźny. Zaraz jadę zrobić badania na przeciwciała ale na wyniki trzeba długo czekać. Stres mnie zżera i wyć mi się chce. Czy choć raz, na chwilkę może być bez problemów????
O matko, Tobie tez sie ciagle cos dzieje[emoji20] Obys miala przeciwciala! Trzymam kciuki!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny jestem załamana :( Ł poszedł niby na rutynową wizytę do okulisty a wraca ze skierowaniem na tomografię nerwu wzrokowego i tomografie głowy :( Mówi, że mam się nie przejmowac a ja siedze i ryczę bo sie strasznie martwie
O matko! No jakby malo bylo problemow z Twoim zdrowiem[emoji20] Oby nic tam nie wyszlo! Ale cos mu sie dzieje, cos w badaniu wysxlo? Czemu takie dokladne badania?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Darka83 wspolczuje, ale jak już tu kiedys pisalysmy większość doroslych ma przeciwciała. A też ciężej się tym zarazić niż np ospa chociaż przenosi się drogą kropelkową. Trzymam kciuki zebys nie zlapala.

Śliczny :) taki jasniutki *.*

Udane zakupy :):)

Ja chodzę prywatnie, nigdy nie miałam robionych. Chyba ..

A co to są dokładnie te przepływy . I robi się je tylko w 3 trymestrze ? Muszę spytać lekarza na wizycie.

Jak był K i wszystko było na wysokich obrotach to czułam mała dzień i noc a wczoraj pojechał więc ja tylko siedzę i leżę , to w ogóle jej nie czuję. Wczoraj jedynie jak ja przygniotlam nogami heh :p
Przeplywy to kontrola przeplywy krwi przez wszystkue naczynia. Juz na polowkowym to sprawdzal. Ale w III trym zaleca sie takie dokladne badanie wszystkich naczyn. I lozysko sie sprawdza czy dobrze pracuje.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Przeplywy to kontrola przeplywy krwi przez wszystkue naczynia. Juz na polowkowym to sprawdzal. Ale w III trym zaleca sie takie dokladne badanie wszystkich naczyn. I lozysko sie sprawdza czy dobrze pracuje.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A myślisz , że skoro mój lekarz badał wszytko "dokładnie" ale nie zauważył asymetrii w sercu to znaczy , że ma sprzęt do dupy czy nie widać było tego tydzień wcześniej ? Bo się zastanawiam czy mu zaufać i on zrobi w trzecim trymestrze czy jechać. W sumie 300zl to nie tak duzo jeśli chodzi i spokój i zdrowie dziecka.

Do góry