reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jak mi się nie chce siedzieć w robocie to masakra :( Jeszcze 19 razy trzeba wstać ...
Haha, ale odliczasz[emoji5] Ja tez tak odliczalam[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny, wszystko ok [emoji4] mały ma już 720g ale moja lekarka powiedziała, że łożysko nie jest duże także na pewno i mały nie będzie wielki [emoji4] następna wizyta 9 kwietnia i glukoza do zrobienia [emoji57]
@Marika92 moja cytologia czysta, HPV zniknął sam [emoji6]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super, że wszystko dobrze a coś z leków masz odstawione czy nadal ten sam zestaw?

To może spróbuj jeszcze męża przekonać do sprzedaży? Powiedz, że źle masz np. przykre wspomnienia.

właśnie też chciałam to napisać...

No mi koleżanki też organizują i wymyśliły że kupią łózeczko z materacem itp . to mówię że już Tata robi :D To się obraziły, ze wszystko sami pokupowaliśmy i teraz nie wiedza co kupić. Kazały zrobić mi listę czego mi brakuje i one wybiorą :D Ale wymyśliłam, że moga kupić jakies ładne kolorowe zasłony do pokoju dziecięcego(teraz wiszą beżowe), albo właśnie wanienke ze stelażem :)

A masz już coś do łóżeczka, rożek, otulacze bambusowe? Bujaczek? albo nawet matę na później? Torbę do wózka? może skoro chciały się złożyć na coś większego to taka np. torba jak Karla wrzucała?

Tak się zamyslilam o tych wózkach , że przelałam zupę przez sitko zamiast makaronu XD... :sorry2:

Ahahahahah :D

...ale czekaj bo się śmieję, ale to znaczy że całą poszła do zlewu???:errr:

Dziewczyny, wszystko ok [emoji4] mały ma już 720g ale moja lekarka powiedziała, że łożysko nie jest duże także na pewno i mały nie będzie wielki [emoji4] następna wizyta 9 kwietnia i glukoza do zrobienia [emoji57]
@Marika92 moja cytologia czysta, HPV zniknął sam [emoji6]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Gratuluję udanej wizyty :) Duży maluszek już :) To teraz się posypie ta glukoza u wszystkich :p

hejo :)
wczoraj dentystę przeżyłam nie było źle :) dziewczyny polecam się wybrać na kontrolę jeszcze teraz bo zęby można leczyć tylko w II trymestrze, tak mi stomatolog wczoraj powiedziała.

Za wizytujące, kciuki

Ja do kąpieli mam ten i wszystko z hipp będę kupować
Pielęgnacyjny płyn do kąpieli
No cos Ty? Ja w pierwszej ciazy bylam u dentysty w I trym i w III. I tetaz tez sie wybietam jeszcze raz pod koniec wlasnie, wiedzac, ze wtedy szybko sie psuly.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry