reklama
Margana
Fanka BB :)
Haha, ale odliczasz[emoji5] Ja tez tak odliczalam[emoji3]Jak mi się nie chce siedzieć w robocie to masakraJeszcze 19 razy trzeba wstać ...

Aniołek[*] 8.08.2017
kinga30
Super, że wszystko dobrze a coś z leków masz odstawione czy nadal ten sam zestaw?Dziewczyny, wszystko ok [emoji4] mały ma już 720g ale moja lekarka powiedziała, że łożysko nie jest duże także na pewno i mały nie będzie wielki [emoji4] następna wizyta 9 kwietnia i glukoza do zrobienia [emoji57]
@Marika92 moja cytologia czysta, HPV zniknął sam [emoji6]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
To może spróbuj jeszcze męża przekonać do sprzedaży? Powiedz, że źle masz np. przykre wspomnienia.
właśnie też chciałam to napisać...
No mi koleżanki też organizują i wymyśliły że kupią łózeczko z materacem itp . to mówię że już Tata robiTo się obraziły, ze wszystko sami pokupowaliśmy i teraz nie wiedza co kupić. Kazały zrobić mi listę czego mi brakuje i one wybiorą
Ale wymyśliłam, że moga kupić jakies ładne kolorowe zasłony do pokoju dziecięcego(teraz wiszą beżowe), albo właśnie wanienke ze stelażem
![]()
A masz już coś do łóżeczka, rożek, otulacze bambusowe? Bujaczek? albo nawet matę na później? Torbę do wózka? może skoro chciały się złożyć na coś większego to taka np. torba jak Karla wrzucała?
Tak się zamyslilam o tych wózkach , że przelałam zupę przez sitko zamiast makaronu XD...![]()
Ahahahahah
...ale czekaj bo się śmieję, ale to znaczy że całą poszła do zlewu???

olaaa7
Gratuluję udanej wizytyDziewczyny, wszystko ok [emoji4] mały ma już 720g ale moja lekarka powiedziała, że łożysko nie jest duże także na pewno i mały nie będzie wielki [emoji4] następna wizyta 9 kwietnia i glukoza do zrobienia [emoji57]
@Marika92 moja cytologia czysta, HPV zniknął sam [emoji6]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Karla88
to jest chyba ten
dzieki wielkie
Po rabacie 10% czy 20%??!![]()
![]()
![]()
po rabacie 20% bez komentarza ...
torbe zamówiłam do tego body jestem przystojniakiem spojrz na mojego tatę i body synek mamusi
i 100 zł w du...pie
SzczęśliwaCiężarna
Ja już po [emoji16] Moja Fruzia ma 647gram, łożysko wysoko, szyjka macicy długa i zamknięta [emoji1] Malutka sobie gadała i ziewala

olaaa7
Z tego wszystkiego się zamotałam i źle policzyłam [emoji28] zostało 18 dni a nie 19Haha, ale odliczasz[emoji5] Ja tez tak odliczalam[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Margana
No cos Ty? Ja w pierwszej ciazy bylam u dentysty w I trym i w III. I tetaz tez sie wybietam jeszcze raz pod koniec wlasnie, wiedzac, ze wtedy szybko sie psuly.hejo
wczoraj dentystę przeżyłam nie było źledziewczyny polecam się wybrać na kontrolę jeszcze teraz bo zęby można leczyć tylko w II trymestrze, tak mi stomatolog wczoraj powiedziała.
Za wizytujące, kciuki
Ja do kąpieli mam ten i wszystko z hipp będę kupować
Pielęgnacyjny płyn do kąpieli

Aniołek[*] 8.08.2017
reklama
olaaa7
Śliczności [emoji7] GratulujęJa już po [emoji16] Moja Fruzia ma 647gram, łożysko wysoko, szyjka macicy długa i zamknięta [emoji1] Malutka sobie gadała i ziewala![]()
![]()
Podziel się: