Margana
Fanka BB :)
Sliczne[emoji5] Tez chcialam ten sweterek, ale do wyplaty jeszcze czas[emoji53]

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne[emoji5] Tez chcialam ten sweterek, ale do wyplaty jeszcze czas[emoji53]
Dobrze, ze przeszlo!Przeszlo po paracetamolzabieram sie za babke piaskowa[emoji14]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jola ja mam, mówiłam dzisiaj na wizycie i moja lekarka mówiła że jest to normalne w ciąży. Wiadomo, nie każda musi to mieć ale się zdarza. Wkładki mam cały czas lekko wilgotne i do tego żółtawe upławy ale to mam od początku i taki mój urok [emoji6]Czy któraś z Was ma też takie wodniste upławy? Co wizytę w toalecie zmieniam wkładke
Sliczny! Nie martw sie. Ja mam sprzed 7 lat[emoji6]Taki camarelo
TakA nie mialas czasem kupić wszystkiego w maju ?
Przywołujesz jakaś obca oliwkę
Też na początku się bałam kupić nawet czapeczki , ale postanowiłam , że nie będę głupio myśleć. Bo mała na pewno zostanie do końca z nami i musi wszystko mieć czego będzie potrzebowała. Łóżeczko kupiliśmy już na początku lutegoteraz czekamy miesiąc i bierzemy się za resztę
ty tez masz być dobrej myśli.
Ja bym wybierała między Anexem a Bebetto bo są sprawdzone i wygodne. Nie ryzykowałabym z wózkiem firmy której nie znam [emoji4]Mam na oku te : Zobacz załącznik 843413 Zobacz załącznik 843414 Zobacz załącznik 843415
Pierwszy i trzeci śliczneOli Vulcano mnie urzekł
![]()
Ale wam zazdroszczę tego spania dziewczyny [emoji5] ja niby jestem taka "metna " ale spać nieumie ostatnio budzę się o 1 w nocy i wyspana [emoji1]Mi tez. Niby pospalam dlugo a spalabym dalej[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
To tak jak u mnie. Ja nawet panienskiego nie mialam.FajnieU mnie z racji tego, że nie mam bliższych koleżanek to baby shower nie będzie.
Super, ze wszystko ok! I najwazniejsze, ze ta cytologia czysta[emoji5]Dziewczyny, wszystko ok [emoji4] mały ma już 720g ale moja lekarka powiedziała, że łożysko nie jest duże także na pewno i mały nie będzie wielki [emoji4] następna wizyta 9 kwietnia i glukoza do zrobienia [emoji57]
@Marika92 moja cytologia czysta, HPV zniknął sam [emoji6]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Super, ze wszystko ok. Sliczna fotka[emoji5]Ja już po [emoji16] Moja Fruzia ma 647gram, łożysko wysoko, szyjka macicy długa i zamknięta [emoji1] Malutka sobie gadała i ziewala![]()
![]()