reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witamina D jest bezpieczna można brać lub poczekać na słońce i na chwile codziennie się wystawiać [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nasze slonce az tak nie dziala zeby zapewnic odpowiedni poziom. Na pewno nie o tej porze roku.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Wracałam dziś z pracy i szłam szybciej i nagle zaczęło mnie boleć z przodu poniżej brzucha i boli do teraz jak się ruszam a najbardziej jak robię krok prawą nogą, czy myślicie że mogła sobie naciągnąć coś w pachwinie? Pierwszy raz coś mnie tak na prawdę zabolało.
Odpadł mi zakup body z krótkim rękawem bo M dostał od kolegi 7 sztuk body, wszystkie takie same :D Mały będzie miał na każdy dzień tygodnia [emoji28]
Zobacz załącznik 843587

Ten który Klaudia póki co wybrała też ma składaną gondolkę :)
Ola mam to samo... Tylko u mnie lewa strona... Myślę czy to nie pachwina :) no i odczuwam tylko podczas chodzenia :) więc leżę :)

f2w39n7303c24ozn.png

Witamina D jest bezpieczna można brać lub poczekać na słońce i na chwile codziennie się wystawiać [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś czytałam taka ciekawostkę, że dość spora część ciała trzeba wystawić na działanie promieni słonecznych... Już nie pamiętam , ale koło 50% aby organizm wchlanial witaminę :) więc nie tylko krótki rękaw, ale i krótkie spodenki / spódniczka :)

f2w39n7303c24ozn.png

Jezu dziewczyny umieram. O 3 obudzil mnie mega bol brzucha. Tzn zoladka. Odbija mi sie do tej pory. Rano biegunka taka ze az plakac mi sie chcialo.
W dzien w miare bylo i znow mnie mdli, muli, boli, burczy w jelitach. Jestem taka glodna a boje sie zjesc cokolwiek ze znow bede umierac. Heeeeelp [emoji47]

reklama
Jezu dziewczyny umieram. O 3 obudzil mnie mega bol brzucha. Tzn zoladka. Odbija mi sie do tej pory. Rano biegunka taka ze az plakac mi sie chcialo.
W dzien w miare bylo i znow mnie mdli, muli, boli, burczy w jelitach. Jestem taka glodna a boje sie zjesc cokolwiek ze znow bede umierac. Heeeeelp [emoji47]
O matko, tetaz Ty? Cos strasznie fruwa w powietrzu[emoji53] Oby szybko przeszlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry