reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

Poprzednio płeć syna się zgadza, teraz wychodzi że dziewczynka tak bym chciała ale widziałam na usg susiaka chociaz dr nie potwierdził, nie tracę nadziei [emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu straszna, dziewczynki chyba grzeczniejsze??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No nie wiem czy takie grzeczniejsze. Jak moj sie spotka z córką szwagierki to dwa diably [emoji23] ona chyba nawet gorsza

4c3tskjoa7ptmvui.png

reklama
Dziewczyny mówicie o chińskim kalendarzu płci? To tam w chińskim nieco macie inny wiek. Jak ja sprawdzałam w 1.ciąży to przez wyszukiwarkę aby był kalkulator, bo on przeliczenie robił.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
Tak, robiłam tym kalkulatorem i wyszedl chlopak [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Dziewczyny,jak się cytuje wypowiedź na tel,nie w aplikacji? Wyskakuje mi,ze dodano do cytowanych,ale jak się do tego dogrzebac?

Najlepiej jest zrobić odpowiedz i wtedy możesz odnieść się do danego fragmentu[/QUOTE]

Ale kurczę czasem wychodzi wtedy post pod postem i robi się bałagan. Coś pokombinuje:)
@ranny.ptaszek
Dziewczyny podobno też potrafią rożki pokazać:D

Poprzednio płeć syna się zgadza, teraz wychodzi że dziewczynka tak bym chciała ale widziałam na usg susiaka chociaz dr nie potwierdził, nie tracę nadziei [emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu straszna, dziewczynki chyba grzeczniejsze??

Moja nie usiedzi na 5 minut i wszędzie jej pełno, ale nie traktuję tego w kategorii 'grzeczny - niegrzeczny' :) myślę, że dzieciaki niezależnie od płci są tylko dzieciakami - testują, sprawdzają, badają, mają zwariowane pomysły, które niekoniecznie są bezpieczne, ale taki ich urok ;)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

U mnie też wyszedł "it's a boy". Przynajmniej część wyprawki będę miała, dokupić kilka rzeczy bo lipiec a październik to różnica. :) no ale zobaczymy w czwartek bo wizytuje :) czy też ktoś wizytuje 29.03?

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

[emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu

Ja też szukam plusów opcji -drugi syn :)

Zabawki, ciuchy, obsługa obcykane.
Dwóch braci to dla nich myślę fajny skład :)

Jak dobrze wychowamy to może nie będzie tak źle [emoji14]

Opcja córeczki...czyli posiadania parki to takie spełnienie :)

No ale...
oby zdrowe, oby zdrowe
były te nasze przyszłe skarby i tyle
Z siusiakami lub bez [emoji14]

usg 28.03 i 5.04 :)

Dziewczyny u mnie starszy syn- ostoja spokoju, a córka taka charakterna ze aż się boje co będzie jak będzie nastolatka- jest super kreatywna, tańczy, śpiewa- taka artystyczna dusza, ale w pokoju ma zawsze sajgon. Wywołuje sprzeczki bo matkuje bratu[emoji23]dlatego w naszym przypadku boimy się drugiej takiej córy i chyba spokojniej podchodzilibyśmy gdybyśmy wiedzieli ze będzie syn. Ale każde dziecko inne i chyba płeć nie ma tu za dużego znaczenia

reklama
Do góry