Aga10_2018
Fanka BB :)
Ja kupiłam spodnie ciążowe tez w h&m i właśnie idą do mnie drugie bo są takie wygodne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
A jakie to ? Macie może Dziewczyny jakąś fote ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupiłam spodnie ciążowe tez w h&m i właśnie idą do mnie drugie bo są takie wygodne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
U mnie z piersiami też kosmos, dobrze, że chodzę w stanikach sportowych, bo już bym na bank w żaden 'normalny' nie weszłaTez poprosze, ja zamowilam legginsy z hm mama, a z poprzedniej mam jeansy tez hm i byly super.
Ja musze koniecznie kupic stanik odpowiedni, bo piersi mam juz z 2 rozm wieksze, a nie mam jak bo narazie utknelam lozku na jeszcze 2 tyg.
W tamtej ciazy mialam firmy Corin model virginia cos wspanialego na czas ciazy napewno kupie go tez teraz[emoji106] pozniej kupialam ten sam model tylko z opcja odpinania do karmienia.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez chodzę w sportowych - tak mi najwygodniej. A kupiłam właśnie te legginsy ciążowe- fajne sa.
Mi po dwóch latach karmienia już tylko operacja by pomogła więc stawiam tylko na wygodę przy noszeniu stanika [emoji23]No jak jak teraz leze to tez w sportowym ale boje sie ze tak do chodzenia jak piersi mam jak 2 kamienie to ze za mało trzyma i jednak musi byc taki z fiszbinami i regulowanymi ramiaczkami zeby te piersi przytrzymac
Mi po dwóch latach karmienia już tylko operacja by pomogła więc stawiam tylko na wygodę przy noszeniu stanika [emoji23]
Kurde powiem Wam, że jak dla dziewczynki mamy masę imion, które nam się podobają, tak dla chłopaka żadnego. Dosłownie, żadnego.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
No jak jak teraz leze to tez w sportowym ale boje sie ze tak do chodzenia jak piersi mam jak 2 kamienie to ze za mało trzyma i jednak musi byc taki z fiszbinami i regulowanymi ramiaczkami zeby te piersi przytrzymac
Mi po dwóch latach karmienia już tylko operacja by pomogła więc stawiam tylko na wygodę przy noszeniu stanika [emoji23]
Kurde powiem Wam, że jak dla dziewczynki mamy masę imion, które nam się podobają, tak dla chłopaka żadnego. Dosłownie, żadnego.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka