reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

Hej dziewczyny, jestem po wizycie. Ulga ogromna. Maluszek ma 4cm. Krwiak zmniejszył się o połowę. Mam leżeć jeszcze ok 2 tyg i mogę po mału wracać do żywych. Prawdopodobnie będzie synek. Sprawdził tez wstępnie przeziernosc i kość nosową i wyglada na to, ze wszystko ok. Ale prenatalne za 3 tyg. Serduszko biło pięknie 180 uderzeń na minutę. Fikał nóżkami tak ze nie można było nic zobaczyć, ale dwie raczki i 2 nóżki ma [emoji6] uff... po mału wracamy do domu...
Super,gratuluję:)

reklama
Jestem po wizycie. Skierowanie na cito do endokrynologa bo tsh 2, 921
Plus skierowanie na prenatalne na NFZ ponieważ tętno płodu przyspieszone.
:(
975dd5c05db0828eb702a01240de31ee.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
A ft4 mialas badane czy samo tsh? Ok, juz widze ze w normie [emoji5] pociesze Cie, ja mam tsh lekko powyzej 3, ale endo mowi, ze jesli ft4 w gornej granicy normy to wszystko ok. Na pewno warto sir wybrac do endo, alr tez to nie sa wyniki zle i nie powinny niczego zlego zrobic malenstwu. Trzymam kciuki,zeby ktos wreszcie Cie przyjal...zwlaszcza ze taka wizyta to max10min. Spojrzenie na wyniki i wypisanie recepty. Okropne te baby w rejestracjach sa.

Napisane na m2 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Wlasnie maz wspollokatorki wyczochral sie na moj stolik, gdzie stoja sztucce, kubek. Bleeeeeee.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ft4 mialas badane czy samo tsh? Ok, juz widze ze w normie [emoji5] pociesze Cie, ja mam tsh lekko powyzej 3, ale endo mowi, ze jesli ft4 w gornej granicy normy to wszystko ok. Na pewno warto sir wybrac do endo, alr tez to nie sa wyniki zle i nie powinny niczego zlego zrobic malenstwu. Trzymam kciuki,zeby ktos wreszcie Cie przyjal...zwlaszcza ze taka wizyta to max10min. Spojrzenie na wyniki i wypisanie recepty. Okropne te baby w rejestracjach sa.

Napisane na m2 w aplikacji Forum BabyBoom
Ft4 w normie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

No siadl miedzy lozkami, prawie oparl sie na moim stoliku i zaczal sie drapac po glowie. Normalnie zaraz sie zrzygam. Ale wlasnie byl obchod i mozliwe ze pania zabiora na inny oddzial.

Zaczely mi odchodzic skrzepy, wiec jutro powtorza usg.

No siadl miedzy lozkami, prawie oparl sie na moim stoliku i zaczal sie drapac po glowie. Normalnie zaraz sie zrzygam. Ale wlasnie byl obchod i mozliwe ze pania zabiora na inny oddzial.

Zaczely mi odchodzic skrzepy, wiec jutro powtorza usg.

Aaaaaa teraz już rozumiem. No cóż chyba nie pomyślał...

Nikt nie napisze jakie wyszło mu ryzyko wystąpienia wad ? Mnie wyszło na bazie wieku trisomia 21 1:837 a po usg 1:597 wiec
Trochę skoczyło. Martwię się ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
Do góry