Katrina33
Fanka BB :)
Na kiedy masz termin?Dzięki dziewczyny. Będę to dalej obserwowała wizytę mam dopiero 26.04. Ale też raczej myślę, ze to normalne. Wolałam jednak zapytać, bo moze też macie podobne objawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kiedy masz termin?Dzięki dziewczyny. Będę to dalej obserwowała wizytę mam dopiero 26.04. Ale też raczej myślę, ze to normalne. Wolałam jednak zapytać, bo moze też macie podobne objawy
Z tym to różnie bo miałam nieregularne cykle. Wg usg 10.10 ale to moze sie jeszcze zmienić. Ja miałam przeczucie, że będzie chłopak, na wizycie było miłe zaskoczenie, jak okazało się, że dziewczynka.Na kiedy masz termin?
ale to 80%, ciekawe czy się potwierdzi.Ja tak mam dzisiaj z pomidorowa [emoji14]Jak ja już chcę środęnie mogę się doczekać żeby się dowiedzieć jaka płeć dzidzi mam nadzieję że chociaż troszkę powie lekarz czy bardziej chłopak czy bardziej dziewczynka
w poprzedniej ciąży długo nie mógł zobaczyć bo mała się ciągle chowala
Ja właśnie się najadlam zupy szczawiowej taką miałam ochotę , że jeszcze mi ślina leci jak o niej myślęchyba będę ją dzisiaj cały dzień jeść
![]()
Mnie czasem też boli tam coś w środku, mam wrażenie że to gdzieś przy szyjce macicy ;/ , zazwyczaj jak ponoszę dłużej synka to czuje takie ukłucia. Gorsze jest to, że już zaczyna mi dokuczać spojenie łonowe...
Szalona nie odpisałam Ci w związku z tym Twoim USGbędziemy zatem podglądać maluchy w tym samym dniu, bo ja też 9
tylko że ja dopiero po 17.
Jasne że nie wolno dać się zwariowaćTeż słyszałam o liściach malin,same maliny są ok.
Właściwie to nie powinnyśmy wcinać tymianku,rozmarynu,szałwii!!!,a nawet cynamonu
Taki artykuł kiedyś czytalam
Link do: Zioła zakazane w ciąży
No ale...nie dajmy się zwariować,mocno niewielka ilość chyba nie zadzkodzi.
Jasne że nie wolno dać się zwariowaćpo prostu skojarzyło mi się że coś o tym czytałam
Zresztą ja to panikowalam jak zjadłam kawałek sera pleśniowego, bo nie wiedziałam że nie powinnam, taka natura
![]()

życzę Wam wszystkim wspaniałego dnia Ja kawę pije codziennie rano bez niej nie funkcjonujeBroń Boże nie zarzucam Ci,że coś...czy coś
Ser pleśniowy...mniam albo oscypek albo deska serów z winkiem
Ja np.dziś wypilam kawę,już drugą w ciąży od początku. Bo akurat u mnie nic tak nie działa lepiej na ból głowy ciśnieniowy niż właśnie ona. Wyrzuty sumienia mam teraz straszne....
Oo..i szczawiową z jajeczkiem bym zjadła,ale u mnie dziś lasagne szpinakowe