reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 844931 Nie wiem jak wasze kubki smakowe, ale dla mnie to jest bajeczne odkrycie w biedronce
Ja to piłam ale chyba inny smak, bardzo dobre :)

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
No u mnie w sumie 3,3 cm ponoć, a przynajmniej tyle było 21 marca hah [emoji1] mam nadzieję, że nic się nie zmieniło :)

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Ja też żyje nadzieją że nic się nie zmienia :)
Jestem po połówkowych :) w końcu wiemy, że będzie to synek ;) mały pięknie współpracował podczas badania więc poszło sprawnie. Kamień z serca, że wszystko z bobaskiem jest dobrze :) waży 434 gramy a ja jestem w 21 tygodniu + 5 dni ;)
Super gratuluję ;) super że z małym wszystko ok :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie piłam tego ale uwielbiam wszelkie smoothie. Wcześniej korzystałam z sokowirówki ale dużo owoców się wyrzucało .. kupiłam blender kielichowy i teraz robię takie wynalazki . Czasem nawet wrzucę jakaś pietruszkę czy buraka i nawet nie czuć jak dużo owoców jest a zawsze trochę witaminek więcej :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam blender i tez robie takie cos ;) ze szpinakiem i kefirem jeszcze ;) pychaaa..

Bylam dzis na ogrodzie.. troche sobie porobilam i jestem z siebie dumna choc boli mnie krzyz :D corcia mi pomagala dzielnie ;)

Dziewczynki! Gratuluje zdrowych dzieciaczków i udanych wizyt :)
Ja czuje, ze jutro to będę umierała ze stresu, bo w poniedziałek moje połówkowe...
Witam nowa Mamusie i od razu powiem, ze u mnie tez pierwsze Maleństwo :) ale jest wśród nas tyle doświadczonych Mam, że na pewno damy radę [emoji6]

20 sierpnia 2018

Dobry wieczór. Dawno mnie nie było od razu po świętach poszłam do szpitala na kontrolę w sprawie tego guza na jajniki. Nieznacznie urósł ale go teraz nie wycinają za duże ryzyko, że stracę ciążę. Z jednej strony cieszę się, że teraz tego nie ruszają a z drugiej boję się bo żyje z tykająca bombą w każdej chwili może pęknąć. Z dobrych wieści, lekarz potwierdził córkę ważyła 276g 4 dni temu.
Witam nową mamusię:)

reklama
Do góry