reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

sprawdziłam ceny i wcale ta gemini nie jest tansza od apteki wykupuje sobie leki normalnie prental też tam kosztuje tyle samo co na gemini a witaminy które biore na gemini są drozsze dużo niz w mojej aptece ..a gdzie jeszcze wysylka.. matko ... moja nazywa sie apteka słoneczna i mają ceny jescze lepsze niż w gemini :) :) ale bym zmieniła na tylko gorzej :D
Dla przykładu ceny moich witamin mama dha .A sloneczną mam zaraz przychodni gdzie chodzę wiec pod reką ale mają tez mozliwosc online :)Zobacz załącznik 845368 Zobacz załącznik 845369 Zobacz załącznik 845370 Zobacz załącznik 845371
Ja też korzystam z apteki słonecznej :) i rzeczywiście większość leków jest tańszych niż z aptek internetowych :)

reklama
Ja też korzystam z apteki słonecznej :) i rzeczywiście większość leków jest tańszych niż z aptek internetowych :)
U mnie nie ma słonecznej a przynajmniej nie kojarzę :( a pozostałe apteki są dość drogie bo prenatal duo kupowałam za ponad 70 zł więc dla mnie gemini i tak jest tańsze a ta słoneczna też ma możliwość zamawiania przez internet?

Rozmawiałam ze swoim gin. Plamienie na pewno nie ma związku z euthyroxem. Jakby wystąpiło plamienie krwisto czerwone to bezwzględnie do szpitala. Mam się po prostu oszczędzać. A póki co to jakby się uspokoiło. To było kilka maleńkich plamek o kolorze kawy z mlekiem. Może ostatnio się nie oszczędzam za bardzo. W zeszłym tygodniu pomyłam okna, więcej chodzę. Oby to się już nie powtórzyło bo ja zawału dostanę. A Mały fika sobie w najlepsze. Dobrze , że to już ten etap kiedy ruchy dziecka potrafią uspokoić.

Rozmawiałam ze swoim gin. Plamienie na pewno nie ma związku z euthyroxem. Jakby wystąpiło plamienie krwisto czerwone to bezwzględnie do szpitala. Mam się po prostu oszczędzać. A póki co to jakby się uspokoiło. To było kilka maleńkich plamek o kolorze kawy z mlekiem. Może ostatnio się nie oszczędzam za bardzo. W zeszłym tygodniu pomyłam okna, więcej chodzę. Oby to się już nie powtórzyło bo ja zawału dostanę. A Mały fika sobie w najlepsze. Dobrze , że to już ten etap kiedy ruchy dziecka potrafią uspokoić.
Dobrze, że wszystko w porządku. Oszczędzaj się...wiem łatwo się mówi ale musisz.

reklama
Ja siedzę na teście obciążenia glukozą [emoji23] jeszcze ostatnie 30 minut i lecę do galerii jeść jakaś zapiekankę albo coś [emoji23][emoji23]

Podziwiam , że w trakcie badania myślisz o zapiekance. Ja po badaniu nie mogłam patrzeć na jedzenie przez cały dzień. Zmuszałam się żeby cokolwiek zjeść.
W ogóle bardzo źle się czułam po wypiciu tego świństwa. Musiały mnie na kozetce położyć bo z krzesła mogłabym się zsunąć.
Ale mi wtedy złe wyniki wyszły z podejrzeniem cukrzycy ciążowej i zostałam skierowana na dokładniejsze badania do szpitala. Na szczęście nie potwierdziło się najgorsze.
Teraz też mnie czeka znów to badanie i na samą myśl mi słabo. Następną wizytę mam 9.05 i muszę już jechać z wynikiem

Do góry