olaaa7
Fanka BB :)
A tu dupen bladen [EMOJI28] [EMOJI23]Ja też bo miałam nadzieję , że za 3 m-ce wrócę stara ja [emoji16] a Tu takie newsy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A tu dupen bladen [EMOJI28] [EMOJI23]Ja też bo miałam nadzieję , że za 3 m-ce wrócę stara ja [emoji16] a Tu takie newsy
Ja mam wlasnie 2 sztuki z poprzedniej ciazy( czyli zuzylam 2[emoji6]) i wiecej nie kupuje. Zostalo mi tez kilka jednorazowek w raxie co.Skoro już o kompletowaniu wyprawki mowa - kojarzy ktoś rozmiarówkę majtek siateczkowych? Bo są od M do XXL, i nie wiem, czy wziąć większe, czy M-ki powinny być ok? Nienawidzę spadających z D, za luźnych majtek, ale też chyba nie powinny być za ciasne... I zakładam, że jedna paczka (2 sztuki) wystarczą?
Zaparz sobie meliske weź 10 głębokich oddechow i postaraj się wyciszyć chociaż wiem, że to nie łatwo jak człowiek ma nerwyKatar ma ale na szczęście nic wiecej. Dzisiaj mnie za to mąż wkurzył od rana. Ale narazie musze to przegryźć i się uspokoić. Bo az mną trzęsie w środku:/ A hormony ciążowe jeszcze dowalaja i wlasciwie z niewielkiej sprawy robi się afera:/
Skoro tu lekaze kaza brac to musi byc ok. Niektore dziewczyny przeciez biora regularnie, a Ty chcesz tylko doraznie. O melise tez poprosilas?Dziewczyny poprosiłam mamę o ta nospe i magneb6 bo czasami tak mi się stawia ten brzuch kurczę i tak myślę, chyba niezaszkodze małemu ta nospa nie? Bo ta moja "wspaniala " lekarka pewnie nic mi rozkurczowego nieda a od rana jak tylko wstaje to brzuch mi się stawia :/
No właśnie nie mam póki co pomysłu na tematykę prezentuna szczęście jest jeszcze dużo czasu. On najbardziej by się ucieszył z jakiegoś wyjazdu gdzieś razem albo wyjścia. Ale z racji tego, że w tym roku będzie jak będzie to muszę wymyślić coś innego
![]()
I to jaki dupek bladen kuzwa [emoji16] muszę mojego ostrzec za wczasu [emoji23]A tu dupen bladen [EMOJI28] [EMOJI23]
Działa na Ciebie melisa? Bo na mnie nic nie działa, chociaż może przy następnym ataku smutków i żali zrobię sobie podwójną porcjęZaparz sobie meliske weź 10 głębokich oddechow i postaraj się wyciszyć chociaż wiem, że to nie łatwo jak człowiek ma nerwy
Mojego już ostrzegała położna na szkole rodzenia - tłumaczyła facetom, że w tym okresie muszą być dla nas bardziej cierpliwi i wyrozumiali niż przez te 9 miesięcy łącznie [emoji23]I to jaki dupek bladen kuzwa [emoji16] muszę mojego ostrzec za wczasu [emoji23]
Zdecydowanie lepiej mi się po niej śpiDziała na Ciebie melisa? Bo na mnie nic nie działa, chociaż może przy następnym ataku smutków i żali zrobię sobie podwójną porcję![]()
No właśnie wyjazd chcemy sobie sprawić i tak w tym terminie, więc ta opcja odpada, kolacja to nie wiem czy jego klimaty, muszę jeszcze coś pomyślećTo może voucher na jakąś kolację, wyjazd na 1D, itd, żebyście termin mogli wybrać już na spokojnie?