reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Skoro już o kompletowaniu wyprawki mowa - kojarzy ktoś rozmiarówkę majtek siateczkowych? Bo są od M do XXL, i nie wiem, czy wziąć większe, czy M-ki powinny być ok? Nienawidzę spadających z D, za luźnych majtek, ale też chyba nie powinny być za ciasne... I zakładam, że jedna paczka (2 sztuki) wystarczą?
Ja mam wlasnie 2 sztuki z poprzedniej ciazy( czyli zuzylam 2[emoji6]) i wiecej nie kupuje. Zostalo mi tez kilka jednorazowek w raxie co.
A co do rozmiaru to nie pamietam jaki kupowalam, a mam je bez opakowania[emoji53] Ale one sa takie elastyczne.

Katar ma ale na szczęście nic wiecej. Dzisiaj mnie za to mąż wkurzył od rana. Ale narazie musze to przegryźć i się uspokoić. Bo az mną trzęsie w środku:/ A hormony ciążowe jeszcze dowalaja i wlasciwie z niewielkiej sprawy robi się afera:/
Zaparz sobie meliske weź 10 głębokich oddechow i postaraj się wyciszyć chociaż wiem, że to nie łatwo jak człowiek ma nerwy

Dziewczyny poprosiłam mamę o ta nospe i magneb6 bo czasami tak mi się stawia ten brzuch kurczę i tak myślę, chyba niezaszkodze małemu ta nospa nie? Bo ta moja "wspaniala " lekarka pewnie nic mi rozkurczowego nieda a od rana jak tylko wstaje to brzuch mi się stawia :/
Skoro tu lekaze kaza brac to musi byc ok. Niektore dziewczyny przeciez biora regularnie, a Ty chcesz tylko doraznie. O melise tez poprosilas?

No właśnie nie mam póki co pomysłu na tematykę prezentu :D na szczęście jest jeszcze dużo czasu. On najbardziej by się ucieszył z jakiegoś wyjazdu gdzieś razem albo wyjścia. Ale z racji tego, że w tym roku będzie jak będzie to muszę wymyślić coś innego :)

To może voucher na jakąś kolację, wyjazd na 1D, itd, żebyście termin mogli wybrać już na spokojnie?

reklama
Do góry