sandralevv93
Fanka BB :)
Fajne woreczki do przechowywania mleka sa na ali tez [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super właśnie miałam pisać jak tam twoja wizytaI ja po wizycie. Wszystko w porządku, dzieciątko starsze o 3 dni, ma prawie 7 cm, usg przez brzuch, maluch się odbijał co chwilę pleckami i skakal dlatego tak długo zeszło. Na koniec kładł rączkę na buzie. Przeziernosc 2,1 mm, serduszko 156 uderzeń. Jutro krew na pappe. Zobacz załącznik 845892
to teraz kiedy masz następną?W piatek normalne usg. [emoji5]Super właśnie miałam pisać jak tam twoja wizytato teraz kiedy masz następną?
Type 3, niby to jakies chlodzace nakladki ktore ułatwiają ściąganie pokarmu [emoji846]Która opcje wzięłaś ? A po co są te fioletowe takie dziwne nakładki ?
I ja po wizycie. Wszystko w porządku, dzieciątko starsze o 3 dni, ma prawie 7 cm, usg przez brzuch, maluch się odbijał co chwilę pleckami i skakal dlatego tak długo zeszło. Na koniec kładł rączkę na buzie. Przeziernosc 2,1 mm, serduszko 156 uderzeń. Jutro krew na pappe. Zobacz załącznik 845892
Super. Odpoczywaj. [emoji8]Wypisali mnie, dzieciaki na glowie, wiec nie nadrabiam postow.
Mozna tez nim pobudzac laktacje, albo jak masz za duzo pokarmu to sobie laktatorem ulzysz [emoji846]A dziewczyny ten laktator to tylko jest potrzebny jak chce sie odciagnac i nakarmic pod nieobecnosc mamy, tak?
Type 3, bo tych smoczkow i tak uzywac nie bede. Fioletowych nakladek nie wszystkie chwala ale wzielam je tez [emoji3]
I ja po wizycie. Wszystko w porządku, dzieciątko starsze o 3 dni, ma prawie 7 cm, usg przez brzuch, maluch się odbijał co chwilę pleckami i skakal dlatego tak długo zeszło. Na koniec kładł rączkę na buzie. Przeziernosc 2,1 mm, serduszko 156 uderzeń. Jutro krew na pappe. Zobacz załącznik 845892