Hej jestem z Łodzi to moja druga ciaza ale pierwsza byla 12 lat temu więc teraz przeżywam wszystko inaczej bardziej świadomie i z wieksza wiedząWitaj Zuziku. Napisz nam cos o sobie.
reklama
Może.Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Czy lekarz prywatny moze wystawic L4? W zyciu bylam 2 razy na L4 i nie mam pojęcia...
A lekarz prywatny może wystawiać skierowania na badania? Bo mam problem. Rodzinny nie chce wystawiać mi skierowania na badania tarczycy a Endokrynolog powiedziała że rodzinny Mańki wystawiać bo będziemy się widywały raz na pół roku.. spychologia.
martakratka
Fanka BB :)
Może - ale są one zwykle płatne 100%.Może.
A lekarz prywatny może wystawiać skierowania na badania? Bo mam problem. Rodzinny nie chce wystawiać mi skierowania na badania tarczycy a Endokrynolog powiedziała że rodzinny Mańki wystawiać bo będziemy się widywały raz na pół roku.. spychologia.
martakratka
Hej. Witamy. Ja jestem w podobnej sytuacji. Mam prawie 12letniego syna...Hej jestem z Łodzi to moja druga ciaza ale pierwsza byla 12 lat temu więc teraz przeżywam wszystko inaczej bardziej świadomie i z wieksza wiedzą
Alexa1905
Dziewczyny dzisiaj ten piątek 13tego to będzie szczęśliwy A nie pechowy - zabraniam myśleć inaczej!
Trzymam kciuki i dajcie znać
Ja nadal źle się czuje, ale udało mi się doczolgac do biura i nawet trochę popracować. Wczoraj zrobiłam sobie wolne, bo ledwo byłam w stanie się z wyrka zwlec
Trzymam kciuki i dajcie znać
Ja nadal źle się czuje, ale udało mi się doczolgac do biura i nawet trochę popracować. Wczoraj zrobiłam sobie wolne, bo ledwo byłam w stanie się z wyrka zwlec

I chyba w podobnym wieku jesteśmyHej. Witamy. Ja jestem w podobnej sytuacji. Mam prawie 12letniego syna...
martakratka
Trzymam kciukiHej dziewczyny, czekam w kolejce na pobranie krwi, trzymajcie kciuki zeby sie udalo
motylkowelove
Dziewczyny czy ktoras z was ma sprawdzoną informacje na temat tego od jakiej wartosci zwalnia wzrost bety? Pytam, zeby nie dostac zawalu jak odbiore dzisiaj wynikw necie pisza roznie, ze od 6tyś, od 8tyś? Wiec ktoraś? Bo ja nigdy lekarza nie pytałam.
Kochana wejdź na kalkulator hcg ovufriend best belly wpisz w google i tam wyliczy Ci idealnie czy się mieścisz w normach
reklama
Dagaa11
Tak tak, znam go, korzystam wlasnie z niego. Po prostu bylam ciekawa od jakiej wartosci ta beta zwalnia [emoji14]Kochana wejdź na kalkulator hcg ovufriend best belly wpisz w google i tam wyliczy Ci idealnie czy się mieścisz w normach![]()