reklama
martakratka
Fanka BB :)
WitamyHej jeszcze ja chciałabym dołaczyć
beta z 11.04 1896
bata z 13.04 3348
To moje trzecie niespodziewane maleństwo![]()
martakratka
Ja mialam ostatnią @ 11.03. Na wizute jestem umowiona 7 maja. Mysle ze w tych okolicach powinnas juz zobaczyc serduszko. Nie ma sie co spieszyc z wizytą bo to tylko niepotrzebny stres.Hejka. Poradźcie mi na kiedy umówić się do lekarza jeśli ostatnia miesiączka była 16 marca? Tak, żeby nie było za wcześnie
Martynka_K
Ja też miałam @ 11.03 i idę już 17.04... może już coś będzie widać 
Szymonowa matka
Aktywna w BB
Dziewczyny macie już jakieś zachcianki? Mnie strasznie ciągnie do kwaśnego. Pamiętam jak byłam z synkiem w ciąży to pączki sledziami zagryzałam, a teraz na ogórki kiszone, kapustę kiszoną i oliwki mnie ciągnie
Anet29
Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączkibeta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostanemoje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466
Gratulacje
Anet29
Hejka. Poradźcie mi na kiedy umówić się do lekarza jeśli ostatnia miesiączka była 16 marca? Tak, żeby nie było za wcześnie
Ksiazkowo wizyta powinna byc miedzy 6 a 8 tyg i wedlug mnie to wlasnie najlepszy czas
reklama