reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Z dziećmi to chyba zawsze tak jest, że z ubrankami, rozmiarami itd na początkowy okres to loteria ;)
A z wyprawką, praniem i prasowaniem... Myślicie, że plan odłożenia prania/prasowania na czerwiec to przesada? [emoji15]
No ja chcę dopiero po przeprowadzce... [emoji15]
A ostatnio jak o tym rozmawiałam z O, to powiedział, że będzie się uczył prasować, i że skoro ubranka to trzeba przede wszystkim "potraktować parą i żelazkiem", i że nie mają jakiś wymyślnych kształtów, to on chce pracować - powiem wam, że nadal w szoku jestem :D
Do tej pory wyprasował w życiu 1 (słownie jedną) koszulkę, zajęło mu to 45 minut prawie, więc - dobrze, że chce się uczyć [emoji23]
Super, ze O chce sie udzielac[emoji3] A to prawda, ze prasiwabie niemowlecych ciuszkow to zadna filozofia. Problem sie pojawia jak dochodza spodnice z falbanami[emoji23]

reklama
Dziewczyny poradzcie mi co jeszcze moge zrobic... pije od poczatku ciąży conajmniej 2 l wody, od miesiąca co drugi dzień pokrzywe, a czuje obrzeki nog. Dziś sie wazylam i w tydzień przytylam 1,5 kg.
Nie pomoge, bo je tez duzo pije, pokrzywe tez i nic mi nie pomaga. Ja od czwartku juz mam 1kg dodatkowy[emoji20]

Iris - z takiego ich lateksu, widziałam na żywo, i myślę, że będzie dobry, podobnie stwierdził fizjoterapeuta, którego pytałam o opinię [emoji15]
To taki ? :)
Screenshot_2018-04-16-13-48-20.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-16-13-48-20.png
    Screenshot_2018-04-16-13-48-20.png
    49,3 KB · Wyświetleń: 267
Hej hej pozdrawiam was ja i moja córa która upodobała sobie ostatnio mój pęcherz i zebra [emoji23][emoji23][emoji23] my aktualnie jedziemy rowerkiem do K. Ładna pogoda ale trochę duszno, cos czuje ze będzie padać [emoji21]miłego dnia[emoji41][emoji8]
IMG_20180416_140813.jpg

Załączniki

• IMG_20180416_140813.jpg
    IMG_20180416_140813.jpg
    112,3 KB · Wyświetleń: 236
Hej dziewczyny :) Nie było mnie cały weekend na forum, ale nie mam siły nadrabiać wszystkiego. Widzę tylko, że ominęła mnie "burza" na forum ;) Zaczęłam się pomału rozglądać za wózkami. Mam 4 typy, może któraś z Was ma, albo miała któryś z tych i może się na jego temat wypowiedzieć?
Chodzi o Camarelo Carera, Bebetto Nico plus, Tako Laret lub Tako City Move. Wszystkie w wersji 3w1.
Pozdrawiam

Weszłam pierwszy raz na nasze lipcowe wyprawki i głowa mnie boli. Chyba dziś tego nie ogarnę :/ Dziewczyny ja jestem mega nie przygotowana jeszcze :/
Nie ty jedna. Ja nie mam nastroju by iść i poprzeglądać pudła z ubraniami po dzieciach. Dla siebie też nic nie mam. Mam czas [emoji16] albo tylko tak.mi się wydaje. Ja się może za to wszystko wezmę w połowie maja.

@Galadriela super wieści!

@redavecad no to prawda, troch tego jest. Ja mam listę w telefonie, dopisuję to co mi przyjdzie do głowy, nawet jeśli trochę bez planu, ale w ten sposób niewiele mi umyka. Inaczej skleroza by mnie dobiła.
A ja nadal oblawiam się na ebay[emoji23] wczoraj jeszcze nianię taka z kamerka wylicytowalam, troszkę ciuszkow , i parę rzeczy jak wszystko przyjdzie to wstawię zdjęcia [emoji1]

reklama
Do góry