KatiNails
Fanka BB :)
I brat na medycynie [emoji23] a mama pielęgniarka heheWiem o co chodzi[emoji5] Ale powiem ci, że na razie się tym nie martwię[emoji5] co ma być to będzie[emoji5] Ooo to super [emoji16] specjalista w domu[emoji16][emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I brat na medycynie [emoji23] a mama pielęgniarka heheWiem o co chodzi[emoji5] Ale powiem ci, że na razie się tym nie martwię[emoji5] co ma być to będzie[emoji5] Ooo to super [emoji16] specjalista w domu[emoji16][emoji16]
Może w mieście bo u mnie dobry pediatra bierze 50 zł. 60 jak przyjedzie do domu . A taki stary internista co zawsze jest tylko jedna choroba to bierze 100 złDziewczyny nie ma co porównywać specjalizacji. Chociaż u nas czy pediatra czy ginekolog to podobne ceny
Jeśli jest umówiona to niestety najczęściej na zimno. Warto porozmawiać z lekarzami czy w danym szpitalu jest możliwość podania oksy przed zrobieniem cięcia żeby właśnie nie było na zimno. Ale niestety niewiele szpitali to praktykuje
Hyhy mozliwe bo to bylo 34 lata temuKiedyś inaczej cieli i szylimojej praktycznie wcale nie widać
![]()
3300 to w sam raz waga. To chyba wszystkie nacinają w takim razieJa rodzilam sn i mnie nacinali mala miala 3300gnawet nie czulam
rana szybko sie zagoila
![]()
)Też zazdroszczęO to masz fajnie![]()
Mi kazali robic nasiadowki z kory debu i podmywac wywarem z kory debu3300 to w sam raz waga. To chyba wszystkie nacinają w takim razie
I czym mylas tam ranę ? Myślałam , żeby kupić szare mydło lub biały jeleń (nie pamiętam)
Ale wiecie że w ciąży na masaż też powinno się dostać w ciągu 7 dni na nfz?Też zazdroszczęw ciąży takie bóle pleców, a za ścianą tata masazysta
![]()
Powolanie z wiekiem sie wykrusza i zostaje rutynaMoże w mieście bo u mnie dobry pediatra bierze 50 zł. 60 jak przyjedzie do domu . A taki stary internista co zawsze jest tylko jedna choroba to bierze 100 złwiem że ceny są różne zależnie od specjalizacji tylko nie mogę zrozumieć dlaczego
ale już nie moja w tym głowa . Pewnie jakbym była lekarzem to też bym darła kasę jak większość
![]()
Może nie tak od razu. Ale jest taka myśl o trzecim dziecku. A wiem ze jak będę zwlekać to będzie trudniej się zdecydować wiec albo od razu albo wcale.