reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To może ja jestem jakaś dziwna, że nie mam tego syndromu :D
Jak będzie już gotowy pokoik żebym miała miejsce do chowania (może uda się w przyszłym tygodniu wszystko) to też wreszcie zajmę się tą wyprawką. Ale taaaaaak mi się nie chce [emoji1] tylko ciuszki do tej pory oglądam, mam upatrzone, kupiłam aż 3 sztuki [emoji1] ale wszystkich tych gadżetów to jakoś nie chce mi się zamawiać [emoji1] [emoji1]

I tak każda z nas ze wszystkim zdąży także spokojnie [emoji5] na mnie nie patrzcie i się nie stresujcie, ja to ogólnie jestem taka narwana i włączył mi się ten tryb kupowania i przestać nie mogę. A, ze mam jeszcze te l4 to już w ogóle jak wszystko W mieszkaniu porobie to nie mam co ze sobą poczynić i szukam na Allegro [emoji5][emoji16][emoji16]

reklama
Zaszalałaś z tymi rzeczami :D
Boże, ja o ile ogarnęłam już w miare co muszę pokupować z ciuszków, wyposażenia i gadżetów dla małego, tak kompletnie nie ogarniam tych kosmetyków wszystkich :D co ja mam w ogóle kupić, muszę kiedyś zrobić jakąś liste typu gaziki, podkłady itp bo jestem w tym zielona :D
Ja już mam od dawna taką listę, będziesz chciała to Ci pokaże :) tego nie jest tak dużo jak się wydaje :)

Dzięki :* Widziałam też takie zestawy :) tylko że my chcemy nosidełko z bazą isofix, a citi nie ma takiej opcji. Wstępnie oglądaliśmy maxi cosi pebble plus z bazą isofix. Muszę jeszcze spojrzeć na necie czy takie zestawy też są. Samo to nosidełko z bazą w tym sklepie 1100 zł więc sporo :/
Zobacz te bazy na necie... polecam też sklep megaurwis w Kato [emoji5] Stronę www też mają[emoji16]

I tak każda z nas ze wszystkim zdąży także spokojnie [emoji5] na mnie nie patrzcie i się nie stresujcie, ja to ogólnie jestem taka narwana i włączył mi się ten tryb kupowania i przestać nie mogę. A, ze mam jeszcze te l4 to już w ogóle jak wszystko W mieszkaniu porobie to nie mam co ze sobą poczynić i szukam na Allegro [emoji5][emoji16][emoji16]
Hahaha a ja zawsze robię wszystko na ostatnią chwilę :D w zeszłym roku byliśmy na podróży poślubnej we Włoszech, na objazdówce na własną rękę, to zarezerwowałam nam tylko 2 pierwsze noclegi, a następne rezerwowałam na miejscu dopiero późno w nocy dzień przed wyjazdem z poprzedniego miasta :D

Wodniste upławy się zdarzają , ja miałam kilka razy. Ale dla pewności kup sobie te papierki laksmusowe, żebyś się nie stresowała na zapas.
A ja się nie mogę zebrać do dentysty a tez jeden ząb mi został ://

dziś idę do mojego gin, więc pewnie mnie zbada, ale kupię sobie na allegro te papierki bo nigdzie w aptece ich nie mogę znaleźć :(

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.

reklama
@kasiak85 My z koleżankami mamy podobnie[emoji16] Takie spotkania raz na miesiąc/dwa miesiące [emoji16] W tej chwili to zawsze przychodzą do mnie najpierw[emoji16] Mój mąż dba zawsze o trunki dla a nich, a potem wybywają w miasto[emoji16]

@aniaczarnula fajnie, że szybko poszłoz glukozą[emoji16]

@Bajunia podobno jeszcze zwykła maść z lanoliną jest dobra na sutki[emoji16]
Mój mąż też nie lubi tych zdjęć 3d..ma identyczne zdanie, jak twój[emoji23]

@KatiNails ile pyszności [emoji16][emoji16][emoji16] jadłam bym wszystkie lody[emoji16]

@Luiza. Powodzenia dla syna!

@madziula92 ja mam cały czas te upławy i gin mi powiedział, że to normalne[emoji5]

ja właśnie myślałam, że to normalne, ale jak dziewczyny tu napisały że mogą to być wody płodowe to się wystraszyłam...

Do góry