reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jeżeli interesuje was to nosidełko np maxi-cosi to można trafić na wózek 3w1 właśnie z adapterami i tym nosidełkiem maxi-cosi citi. Bebetto Torino 3w1 z tym fotelikiem na allegro kosztuje 2050 zł a samo to nosidełko 350-400zł więc cenowo wychodzi na jedno. No chyba że wtedy sam wózek czymś się różni w wersji 2 i 3 w 1 oprócz nosidełka. No ale to tylko porównanie z tym max-cosi a was może interesować zupełnie inna firma czy model :):)
Ja zamawiałam bebetto vulcano ale właśnie z nosidełkiem maxi Cosi Citi :) a tych maxi Cosi do wyboru jest masa tylko wiadomo cena dużo wyższa :)

reklama
I jeszcze jedno. Zarejestrowałam się właśnie na niebieskim pudełku i cały czas nie przychodzi mi mail aktywacyjny. Chciałam skorzystać z jakiegoś pakietu próbek. Skąd jeszcze mogę otrzymać takie próbki?

To może ja jestem jakaś dziwna, że nie mam tego syndromu :D
Jak będzie już gotowy pokoik żebym miała miejsce do chowania (może uda się w przyszłym tygodniu wszystko) to też wreszcie zajmę się tą wyprawką. Ale taaaaaak mi się nie chce [emoji1] tylko ciuszki do tej pory oglądam, mam upatrzone, kupiłam aż 3 sztuki [emoji1] ale wszystkich tych gadżetów to jakoś nie chce mi się zamawiać [emoji1] [emoji1]
No coś ty :D a ja się doczekać nie mogę aż mój przyjedzie na maj i zaczniemy kupować wszystko. :p łóżeczko i komodę już mamy. Ubranka w połowie poprawne i uprasowane. Czekam na wieszaczki i pudełka do szuflad. A później reszta przyjemności. Pościel, kocyki, rozki, laktator, butelki, smoczki ❤️ czekam na te zakupy od stycznia :D

Dużo Wam leci siary ? Ja zauważyłam , że leci mi od dawna. Wcześniej wodnista teraz żółta ale tylko z jednej piersi.. normalne to ? :hmm:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak :) podpatrzyłam go od jednej z Was, która już u niego tez kupiła pare produktów i sobie chwaliła :)

Tutaj link do profilu i wszystko co ma na sprzedaż. Ja dałam sobie sortowanie od najniższej ceny i to co potrzebne wkładałam do koszyka, aż uzbierałam to co widać [emoji5]

Link do: Przedmioty użytkownika Swiat____Dziecka - Allegro.pl
Dziękuje :) przejze co tam na ciekawego. Ale ceny rzeczywiście dużo niższe. Kolorowa tetrowa 2zl :o

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.

Ja kupiłam taki zwykły w pepco beżowy ze słonikiem za 20 zł, jest niby misiowaty, ale cieniutki i myśle, ze na początek starczy kal będą upały + można tez przykryć dzidzie tetrowa pieluszka jakaś kolorowa wyjściowa żeby nie przegrzać :) ja kupię jeszcze jeden kocyk taki grubszy to już będzie na chłodniejsze wieczory, a tak ogólnie zamierzam tez kupić zestaw poduszka plus kołderka do wózka żeby mieć osobny zestaw już na jesień :)
IMG_0627.jpg

Załączniki

• IMG_0627.jpg
    IMG_0627.jpg
    207,8 KB · Wyświetleń: 409
I jeszcze jedno. Zarejestrowałam się właśnie na niebieskim pudełku i cały czas nie przychodzi mi mail aktywacyjny. Chciałam skorzystać z jakiegoś pakietu próbek. Skąd jeszcze mogę otrzymać takie próbki?
Z tego co czytałam rejestracja to tylko otrzymywanie reklam i newsów a same próbki dostaje się w punktach typu szpital, przychodnia. Ja pierwsza dostałam w przychodni.

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.
Mnie się te podobają, ale przeglądam rzeczy które mi siostra przyniosła i mam jedne duży kocyk, który do wózka będzie super, a w domu, to jak wiadomo, kołderka :) A jak będą upały, to zwyczajowo, przykrywam tetrą.
Link do: KOCYK WOMAR NAJNOWSZE WZORY RETRO KOC BAWEŁNA HIT

reklama

W Internecie jak wpiszesz coś w stylu darmowe próbki dla kobiet w ciąży to jest pare stron na których są wypisane te które po rejestracji wysyłają cokolwiek :) na pewno z bebiprogram ja dostałam fajna, gruba teczkę i w środku taka mała sensoryczna „szmatka” dla dzidzi to trzymania w raczkach i jeden obrazek kontrastowy plus broszura jakaś.

Do góry