reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja wczoraj zaliczyłam Izbę Przyjęć. Krocze mnie mocno kłuło a do tego doszedł ból pleców. Po nospie i luteinie nic nie puściło więc pojechałam. Wszystko jest ok, ktg bez żadnego skurczu, szyjka cały czas 3,5cm i zamknięta. Mały ma już 1130g więc w tydzień przybrał 100g. Ułożony cały czas główkowo. Jak się wierci to czuję jakby chciał rękę przez krocze przecisnąć... i wtedy zaboli trochę. Pewnie takie uroki trzeciego trymestru i trzeba już przetrwać te 2,5 miesiąca [emoji4]

reklama
Ja wczoraj zaliczyłam Izbę Przyjęć. Krocze mnie mocno kłuło a do tego doszedł ból pleców. Po nospie i luteinie nic nie puściło więc pojechałam. Wszystko jest ok, ktg bez żadnego skurczu, szyjka cały czas 3,5cm i zamknięta. Mały ma już 1130g więc w tydzień przybrał 100g. Ułożony cały czas główkowo. Jak się wierci to czuję jakby chciał rękę przez krocze przecisnąć... i wtedy zaboli trochę. Pewnie takie uroki trzeciego trymestru i trzeba już przetrwać te 2,5 miesiąca [emoji4]
Super ze wszystko ok :* no ten 3 trymestr chyba już taki będzie boje się ze co tydzień będę chciała na ip jeździć :D

reklama
Wronka199, to mój mówi to samo [emoji14]
chociaż zdarza nam się czasem poseksować [emoji14]

hej,
wróciłam od koleżanki z pracy, poplotkowałyśmy trochę :) pokręcę się po domu a na 18stą do szkoły rodzenia ;)
Ja mialam w poniedzialek pierwsze zajęcia... Az 2h myslalam ze dupa mi odleci[emoji13][emoji13]
A na 30go zapisalam sie do poradni laktacyjnej na zajecia z 1szej pomocy... Darmowe wiec trzeba korzystac

Do góry