E
Ewka34
Gość
NieOdrazu po kupieniu należy ugotować ? Później uprać i uprasować ? I wtedy są ładne ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NieOdrazu po kupieniu należy ugotować ? Później uprać i uprasować ? I wtedy są ładne ?![]()
Zawsze tam do czegoś by się nadały..ja po synku stare wkładam jeżowi dla klatki jak mam jej kocyki w praniu ..takze nie zmarnowały się
Klaudia zamawiałaś takie woreczki na zużyte pieluszki a przegladalam właśnie aplikacje Rossman i maja tez tam tanio bo za 6 zł 100 sztuk,a tam ile bylo?Zobacz załącznik 848072
100cm x 100cm idealny dla malenstwa i te wiekszej pociechy. Jest cudny i bardzo miły w dotyku
Cena super bo na allegro co Klaudia wysłała było jakoś cbyba powyzej 10 złO, coś czuje, ze będę musiała wejść do rossmana, bo to jest okazja![]()
Dziewczyny jak myslicie czy opakowanie chusteczek nawilżonych dla dzidziusia 30 sztuk wystarczy na 2-3 dni w szpitalu?
Zawsze mniejsze opakowanie do torby do szpitala wygodniejsze
Dokladnie ten Link do: KOCYK BAMBUSOWY BAWEŁNIANY DZIANINOWY BAMBUS EKOTez podbijam pytanie o to z której aukcji ten kocyk dorwalas i czy były inne kolory? Akurat przydałby mi się drugi kocyk jeszcze taki cieplejszy, a ten wyglada przecudownie [emoji7][emoji7]
No niekoniecznieDziewczyny jak myslicie czy opakowanie chusteczek nawilżonych dla dzidziusia 30 sztuk wystarczy na 2-3 dni w szpitalu?
Zawsze mniejsze opakowanie do torby do szpitala wygodniejsze
Dokladnie ten Link do: KOCYK BAMBUSOWY BAWEŁNIANY DZIANINOWY BAMBUS EKO
Jest jeszcze szary, miętowy, różowy
No to moje pierwsze zakupy były a ten kocyk to zachcianka wiec odzalowalam tez 86zl. Jeden taki kocyk sie przyda. Na allegro innych aukcjach sa nawet po 120zl i u mnie w hurtowni ten sam za 120. To juz przeginkaHeh już wiem dlaczego taki ładnyładnie też kosztuje
![]()
Mój pamiętam że w szpitalu przez 3 dni to mało kupek zrobił a karmiłam piersią . No chyba że teraz urodzi się bardziej zasrane dziecko to może nie starczy..No niekoniecznieDzieci mają to do siebie, szczególnie te na kp, że jak jedzą to kupki trzaskają
![]()