G
gosc12
Gość
Śliczne sukienkiZamówiłam takie sukienki i komplet pościeli do łóżeczka [emoji3] Zobacz załącznik 848410Zobacz załącznik 848411
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne sukienkiZamówiłam takie sukienki i komplet pościeli do łóżeczka [emoji3] Zobacz załącznik 848410Zobacz załącznik 848411
Ochraniacz miałam już przy synu i pięknie w nim wyglądał [emoji3][emoji3]Piekne [emoji173] te sukienki tez [emoji173] tez chce zamawiac komplet do lozeczka ale bez ochraniacza i becikasam baldachim i posciel
![]()
Oby przeszloZa dużo ruchu chyba nie bo w sumie od dzisiaj na zwolnieniu jestem. Co prawda 2 razy obrocilam do przedszkola, na małe zakupy koło domu, zrobiłam naleśniki i upiekłam ciasteczka czekoladowe z masłem orzechowym ale to chyba dalej mniej ruchu niż w pracy
Dzidek się wierci strasznie to prawda, może mi gdzieś tam uciska i przejdzie. W pierwszej ciąży po tygodniu poszłam do lekarza i podejrzewal rozejście się spojenia łonowego ale to było w 29 tc. Tydzień w szpitalu, podejrzenie porodu, sterydy na rozwój płuc także nie fajnie.
Oby przeszło![]()
Weź nospe lub magnez i polez a gdyby nie przechodziło to może lepiej sprawdzić ? Skoro miałaś już takie przejściaZa dużo ruchu chyba nie bo w sumie od dzisiaj na zwolnieniu jestem. Co prawda 2 razy obrocilam do przedszkola, na małe zakupy koło domu, zrobiłam naleśniki i upiekłam ciasteczka czekoladowe z masłem orzechowym ale to chyba dalej mniej ruchu niż w pracy
Dzidek się wierci strasznie to prawda, może mi gdzieś tam uciska i przejdzie. W pierwszej ciąży po tygodniu poszłam do lekarza i podejrzewal rozejście się spojenia łonowego ale to było w 29 tc. Tydzień w szpitalu, podejrzenie porodu, sterydy na rozwój płuc także nie fajnie.
Oby przeszło![]()
Nie watpieOchraniacz miałam już przy synu i pięknie w nim wyglądał [emoji3][emoji3]
Zaraz po nasJa 30 pazdziernika![]()
Kumulacja okresowaZaraz po nas![]()
Ja miałam zamiar upiec na babeczki ale te pudełka tak mi humor zepsuły, że już mi się odechciało wszystkiegoOby przeszlo
Jejusss nie mow mi o ciasteczkach... dzis to bym tylko jadla i jadla..![]()
Przestan zeby glupie pudelka odebraly ci chec na babeczkiJa miałam zamiar upiec na babeczki ale te pudełka tak mi humor zepsuły, że już mi się odechciało wszystkiego![]()
No i bardzo dobrze że humor dopisuje ,mama zadowolona to i dzidziuś szczęśliwyKumulacja okresowajeju odbija mi dzis hyhyhy
![]()

chyba za mało czasu spędzamy ostatnio razem tylko we dwoje, muszę wymyślić coś na weekend