Ja też tak mam. Też mi dziwnie mimo ze mam 5,5 miesięczniaka w domuale może w sumie to dlatego nie dociera ze będzie następny maluch? Takie nierealne mi się to wydaje
![]()
Serio masz takiego maluszka 5,5 mca i za 6 m-cy nowy bobas ? Podziwiam za odwagę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja też tak mam. Też mi dziwnie mimo ze mam 5,5 miesięczniaka w domuale może w sumie to dlatego nie dociera ze będzie następny maluch? Takie nierealne mi się to wydaje
![]()
Bez przesady , ja w swoim życiu nie widziałam nikogo kto by miał reakcje alergiczna przy znieczuleniu zo lub ppWiem to temat odległy ale czy któraś z Was już wie czy będzie mieć poród naturalny czy CC ?
Albo pytanie do obecnych mam , który lepiej wspominają ... Mniej boli....
Ja się boje CC pod kątem znieczulenia żeby mnie nie uczylilo , szukałam przed ciążą kliniki żeby się przebadać na jakieś środki znieczulajace jestem uczulona ale nic nie znalazłam w Krakowie . Mówili że trzeba metodą prób i błędów przyjmować coś i obserwować organizm...
Z Usg to 13 tydzień i 5 dni a z OM 14 tydzień i 3 dni.
Bez przesady , ja w swoim życiu nie widziałam nikogo kto by miał reakcje alergiczna przy znieczuleniu zo lub pp
Jeżeli u stomatologa dostajesz znieczulenie i jest wszystko ok i nie miałaś zapaści to nie ma się co martwić ..... oczywiście jest jakiś procent szans ze ktoś kto nigdy nie był na nic uczulony , nagle dostaje reakcji na lek ... ale żeby każdy miał się wszystkiego bać to byśmy siedzieli pod szklanymi kloszamiOoo to mnie pocieszyłas i uspokoilas ... To dobrze ...

Wiesz, celowe to nie byłoSerio masz takiego maluszka 5,5 mca i za 6 m-cy nowy bobas ? Podziwiam za odwagęto dopiero wyzwanie dla mamusi żeby to ogarnąć
![]()
Ale zazdro! Wyślij trochę [emoji14]Ja od kilku dni tutaj jem po 2-3 takie sałatki. Tutaj jedna taka kosztuje 99 centów [emoji738]Zobacz załącznik 848736
Nie rozumiem po co [emoji4] już z samych rozmów na forum wynika, że są i takie i takie organizmy. A tych ktorym waga nie spada podczas karmienia jest po prostu mniej. Czy to nie wystarczy?Doczytalam..ale to jest was 2...a moze ankiete tak dla zabawy zrobimy..zobaczymy jak statystyka wyjdzie![]()
Cudne ujęcieZobacz załącznik 848765
[emoji7][emoji7][emoji7]