E
Ewka34
Gość
To ciesz sie ze masz coreczke slonceTeż miał na plucu ?
Ja z natury jestem straszny nerwus więc się poplakalam i.nawet nie cieszyłam się z wiadomości, że to córeczka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ciesz sie ze masz coreczke slonceTeż miał na plucu ?
Ja z natury jestem straszny nerwus więc się poplakalam i.nawet nie cieszyłam się z wiadomości, że to córeczka![]()
Kochana lubię 5.10.15 dla starszego syna, ale z własnego doświadczenia wiem, że tam to lepiej pójść i zobaczyć sobie na żywo bo nie wszystko jest jakiejś oszałamiającej jakości :*Może któraś ma ochotę coś kupić. W 5 10 15 jakieś wyprzedaże są a to przykładowe rzeczy![]()
Zobacz załącznik 848704Zobacz załącznik 848705
Tak, też płucu. To było coś związane z tym, że w momencie tworzenia się pęcherzyków płucnych w jednym zebrał się jakiś płyn dlatego ale samo zniknęło.
To ciesz sie ze masz coreczke sloncecysty sie wchlaniaja,musisz byc pozytywnie nastawiona bo mala to czuje ,a pamietaj im czlowiek szczesliwszy tym zdrowszy..
![]()
Cysta to torbiel prawda ?Nie wiem czy Cię to uspokoi, ale mój maluch miał torbiel na główce. Po miesiącu nie było po tym śladu[emoji16]
Wszystko bedzie dobrze,zobaczyszCieszę się ale z tylu głowy ciągle o tym myślę masakra
Cysta to taka banieczka drobna z ropa lub woda..Cysta to torbiel prawda ?
800 fotelik i 800 baza orginalnie. Ale dzisiaj było 10% rabatu na maxi cosi. Dużo niestety, wiem, ale tyle kosztuje jak się wymyśli że się chce z bazą [emoji14]Superaśnymożna wiedzieć ile kosztował?
Mój tato na jedno oko nie widzi, na drugie w 15%. Ogólnie jest jako niewidomy. Bo ma tylko poczucie światłocienia tak na prawdę. I wiesz co też chwilę myślał o operacji. Tylko tyle że on na jedno oko przestał widzieć jak babcia nie dokręcila słoika z ogórkami i za dziecka ściągał z góry słoik i ocet wylał się z tych ogórków na oko. Miał coś koło 6 lat. Drugie oko niedużo później jak bił się z bratem i 'wybił' mu oko. Całe szczęście jest całe ale nie widzi. I stwierdził że po 50 latach prawie nie wie czy odnajdzie się jako osoba widząca. Tak żyje, świetnie sobie radzi samodzielnie. Tyle co on osiągną to nie jeden pełnosprawny nie osiągną. Więc zrezygnował.Aaa, proszę bardzo... Krzysiek nie widzi na to oko w ogóle, to jest zaniedbanie rodziców z dzieciństwa, ma plamkę na źrenicy. Jak go namawiałam żeby do okulisty poszedł, bo teraz taka medycyna, że może da się to operować, to nie i koniec. A prawko to dobrze wiedzieć![]()
Piw jest dużoA ja całą ciążę albo nie mogę znaleźć , albo zapominam spojrzeć czy jest gdzieś piwo bezalkoholowe lub wino.i tak już kwiecień mija
jak się nazywało to wino ?