reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Żeby nie było, że nic nie robię pożytecznego tylko leżę, to się pochwalę dzisiejszym uszytkiem dla Hani ;) [emoji15]
Ręczniczek na początkowy okres - 83cm, od środka takie coś trochę miększe od froty, ale spełniające taką samą funkcję, doskonale chłonące wilgoć itd, z zewnątrz cieniutki polar ;)

Zobacz załącznik 848785Zobacz załącznik 848786

(ślady pisaka znikną za parę godzin ;))
Ty się nigdy nienudzisz [emoji16] piekne

reklama
Żeby nie było, że nic nie robię pożytecznego tylko leżę, to się pochwalę dzisiejszym uszytkiem dla Hani ;) [emoji15]
Ręczniczek na początkowy okres - 83cm, od środka takie coś trochę miększe od froty, ale spełniające taką samą funkcję, doskonale chłonące wilgoć itd, z zewnątrz cieniutki polar ;)

Zobacz załącznik 848785Zobacz załącznik 848786

(ślady pisaka znikną za parę godzin ;))
Oh jakie sliczbosci[emoji7]

Ja marzylam kiedys by synka Maksymilian nazwac ale teraz mam szwagra i znajomego meza o tym imieniu i juz bym tego nie zrobila. Wiele imion mi odpadlo bo zle brzmia po wlosku albo ktos mi je obrzydzil ;) Corke jak nazwalismy to najpierw byl ogolny szok ,bo takie dziwne imie a potem sie posypaly inne ... Synek musial miec imie po dziadku (ojcu meza) bez dyskusji,tradycja... najpierw mi sie wydawalo dziwne ale polubilam na wlasnym dziecku:) Teraz imie wybrala corka zawiedziona ,ze chlopak.... chociaz imie jak ona chce :D

Ty się nigdy nienudzisz [emoji16] piekne
Dziękuję [emoji4] [emoji15]

Lubię szyć ;) muszę się ograniczać i leżeć, ale na szczęście coś tam w między czasie może powstać ;)
No i szyjąc np takie ręczniczki coraz bardziej doceniam hafciarkę [emoji6]
I pomyśleć, że gdyby nie O, to na pewno bym jej nie kupiła.... [emoji15]

Dziękuję [emoji4] [emoji15]

Lubię szyć ;) muszę się ograniczać i leżeć, ale na szczęście coś tam w między czasie może powstać ;)
No i szyjąc np takie ręczniczki coraz bardziej doceniam hafciarkę [emoji6]
I pomyśleć, że gdyby nie O, to na pewno bym jej nie kupiła.... [emoji15]
No na prawdę piękne te rzeczy [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Ja marzylam kiedys by synka Maksymilian nazwac ale teraz mam szwagra i znajomego meza o tym imieniu i juz bym tego nie zrobila. Wiele imion mi odpadlo bo zle brzmia po wlosku albo ktos mi je obrzydzil ;) Corke jak nazwalismy to najpierw byl ogolny szok ,bo takie dziwne imie a potem sie posypaly inne ... Synek musial miec imie po dziadku (ojcu meza) bez dyskusji,tradycja... najpierw mi sie wydawalo dziwne ale polubilam na wlasnym dziecku:) Teraz imie wybrala corka zawiedziona ,ze chlopak.... chociaz imie jak ona chce :D

A jakie imię wybraliście?? Bo ja miałam taki problem, że po włosku większość mi się podoba, ale już mniej po polsku.. i będzie Massimiliano :D Mi się podobało jeszcze Antonio/ Antek ale włoska część rodziny oraz M. powiedzieli że okropne ;) Dziewczyny skutecznie zniechęciły mnie do Federico :D Podoba mi się Leonardo- ale 2 bliskich znajomych ma synów ktorym dali tak na imię. Podoba mi się też Alessio, Angelino- ale w PL będzie problem... no i krąg się zawęża..

reklama
A jakie imię wybraliście?? Bo ja miałam taki problem, że po włosku większość mi się podoba, ale już mniej po polsku.. i będzie Massimiliano :D Mi się podobało jeszcze Antonio/ Antek ale włoska część rodziny oraz M. powiedzieli że okropne ;) Dziewczyny skutecznie zniechęciły mnie do Federico :D Podoba mi się Leonardo- ale 2 bliskich znajomych ma synów ktorym dali tak na imię. Podoba mi się też Alessio, Angelino- ale w PL będzie problem... no i krąg się zawęża..
a dla mnie po polsku Antos czy Antosia slicznie a po wlosku bleee,my ladniejsze zdrobnienia mamy:D
A corka wybrala Leonardo wlasnie , Leo ... Leos , Lwiatko, leoncino ...;) ale fakt maly walczy jak lew, zasluzyl 8-) Corka chciala jak da Vinci :szok:

Do góry