reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wyskakuje poza normy,a jak sie wycisze,to jest ok.Też mi sie chcę płakać,bo ja mam na tle nerwowym,jak raz mi wyjdzie gorszy wynik,to od razu wpadam w panikę i nam jeszcze wyższe. Nie mam już siły
Ja nie panikuje.....ale biore juz 4x dziennie i wkurza mnie to ze sie nie chce ustabilizowac. Musisz kontrolowac i na spokojnie....stres pogarsza wyniki.

reklama
Ja wlasnie wylam...... Mati mial ze szkoly truskawki i co miazga......dobrze ze nie w tej kieszeni plecaka co ksiazki. I szorowalam mokrymi chusteczkami wyjac przy tym z bezsilnosci. I jeszcze specjalnie przewrocilam kosz bo byl czubaty a nikt nie widzi.
Kochana a sprobuj kapiel w krochmalu...nasze babki dzieci w nim kapaly jak mialy jakies problemy.
wkurzajaca historia ,racja ale kurde musisz byc twarda bo cisnienie skacze :(
udalo sie zmyc ?

Noo większość osób ma bezbarwne, rzadko białe ( to zależy od koloru sluzu, z którego czop powstal)... A ile po tym urodzilas Marysie??? U mnie już minęło z 4 dni ... Muszę wierzyć ginekologowi, że to nic takiego ... Gdyby był powód jak ten, że ostatnio nie czułam ruchów to kazałby mi przyjść :) kase by zarobił :)
Wiesz co tak sobie próbuje prxypomniec który to był tydzień na pewno po 30 wydaje mi się, że gdzieś 32 a Marysię urodziłam w 40 ale to też nie było duże taki mały kawałek pamietam, że się wystraszyłam jak nie wiem wtedy

Ja wlasnie wylam...... Mati mial ze szkoly truskawki i co miazga......dobrze ze nie w tej kieszeni plecaka co ksiazki. I szorowalam mokrymi chusteczkami wyjac przy tym z bezsilnosci. I jeszcze specjalnie przewrocilam kosz bo byl czubaty a nikt nie widzi.
Kochana a sprobuj kapiel w krochmalu...nasze babki dzieci w nim kapaly jak mialy jakies problemy.
Nie mam wanny niestety :( O kurde to Mati łobuz

Noo większość osób ma bezbarwne, rzadko białe ( to zależy od koloru sluzu, z którego czop powstal)... A ile po tym urodzilas Marysie??? U mnie już minęło z 4 dni ... Muszę wierzyć ginekologowi, że to nic takiego ... Gdyby był powód jak ten, że ostatnio nie czułam ruchów to kazałby mi przyjść :) kase by zarobił :)
Mi sie zdzarza czasem taki sluz. Taka wlasnie galaretka,jakby glut Przezroczyste. Mowilam gince i powiedziala ze jezeli nie jest zabarwiony krwia to sie nie martwic. Podobno czop wlasnie ma nitki krwi.

Ostatnia edycja:
Ja miałam 80-111-68, ale lekarz mówił, że to ok. Ale czytałam, że normą jest do 60... 47 to trochę mało, a 156 z kolei za dużo. Chyba będzie potrzebna modyfikacja diety. :)
I nas norma to 78 do 155 takie normy ma laboratorium [emoji1] najgorsze że opisał objawy zbyt niskiego cukru A ja nie zwracałem na nie owagi np. Drżenie rak A ja cala się trzealam momentalnie robiło mi się zimno zimnie stopy i dłonie A ja głupia zeslalam to na pracę ze niby przestawić się nie mogę pracowałam przez 4 lata w chłodni gdzie tperatura mieściła się między 0-8 stopni

Chyba tak dobrze ze olecak granatowy ,teraz musi wyschnac do rana.
Niby glupota a jakie skutki. Zaczynam wariowac...tu boli tu lupie a ciagle cos i wez sie oszczedzaj.
teraz pomysl jakie to ma tak naprawde znaczenie ... bedziesz pamietac kiedys plame czy jak cie w szpitalu poloza ? ja cie rozumiem tak samo reaguje a dopiero po czasie mysle ,ze szkoda bylo nerwow.
Ty bierzesz magnez ?

reklama
Dziewczyny doskonale Was rozumiem. Ja mam lepsze i gorsze dni, ale od kiedy jestem na L4 to mam prawie same gorsze. Ciągle mam jakieś strachy i obawy. Teraz leżę i czekam na wynik posiewu, bo boje się, że coś tam siedzi i zagrozi dziecku. Jestem zalamana, że przeze mnie może być coś nie tak. Przeczytałam już milion artykułów, nawet po angielsku, że bakterie są groźne dla dziecka i to bardzo. Więc się załamałam. Do tego się boje, że one wpłyną na szyjkę. To kolejna załamka. No i tak leżę i cały dzień o niczym innym nie myślę. Tylko o tym, czy dziecko będzie zdrowe i żeby bakterie się do niego nie dostaly.
Nie denerwuj sie az tak. Infekcje intymne czesto wystepuja w ciazy. Najwazniejsze zeby szybko wychwycic i leczyc. Zobaczysz co tam wyszlo w posiewue, dostaniesz leczenie i bedzie dobrze!

Do góry