reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Mam do Was pytanie, czy samo zdjęcie USG potwierdza fakt że jestem pod opieką ginekologa? Nie planuję iść już więcej do tej ginekolog, a mam samo USG od niej. Jak wiemy, żeby dostać becikowe należy być pod opieką najpóźniej do 10tc

Ja szlam do pielegniarki gdzie mnie rejestrowala i wypelniala taka kartke, wpisywala wszystkie daty moich wizyt :)

Dziewczyny pytanie z innej beczki, robicie sobie paznokcie, trzymają się wam, bo zauważyłam że odkąd jestem w ciąży hybryda schodzi mi płatami po nie całym tygodniu. Zawsze nosiłam po 3 tygodnie.

Silny ból w nerkach jak za długo trzymalam mocz, I czasem pieczenie cewki moczowej. Plus ból pęcherza, jeśli za mało piłam wody.

Polecam pic herbate z zurawiny, mozna rowniez jesc owoce :) na mnie dziala super w pierwszej ciazy bylam w szpitalu na kolke nerkowa, w drugiej zaczynal sie pojawiac piasek w nerkach wiec pilam przynajmniej raz dziennie i jadlam owoce i mi sie wyczyscily :)

Cześć Kochane! Jestem po wizycie u Pani Diabetolog. Krzywa cukrowa wyszla nie najgorsza- mam problem z cukrem na czczo(104,9) . Ale od kilku dni mierze sobie cukier glukometrem i udało mi się zejść do granicy 90 :) Pani Doktor dała kilka wskazówek i poleciła przyjść za 2 tygodnie :) jestem pozytywnie zaskoczona, bo słyszałam zle opinie o niej.
Czy jest tu jeszcze jakaś "słodka mamusia"? :)

Ps. Gratuluję wszystkich udanych wizyt i dobrych wiadomości:)

reklama
@Alexa1905 ja mam za sobą ciążę z cukrzycą ciążową (na insulinie). Obecnie jestem ma metforminie, na diecie z niskim Ig jestem od ponad pół roku. Lubię te dietę i można dużo i ciekawie jeść :)

Do góry