Jsawww
Fanka BB :)
Link do: SELFIEROOMTa sukienka puder roz piękna !!! Skąd jeśli mogę zapytać piękna !!!!???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: SELFIEROOMTa sukienka puder roz piękna !!! Skąd jeśli mogę zapytać piękna !!!!???
Też miałam i też cholera wie skąd. Po prostu się przypałetało. Ale ja bralam antybiotyk bo to bakteria która przenika przez łożysko,więc może zadzwoń do gina i zapytaj czy nie lepiej coś mocniejszego.
O to może ja po prostu tak dużo mialam,ze az antybiotyk. Brałam Zinnat,nowość dla mnieDzownilam , miałam receptę na atotaks ale ma sklad amoksycykline na którą jestem uczulona silnie więc nie mogę jej łykać , a większość na bakterie na ten sklad więc kazał puki co furagine .
Skończę łykać i powtórzyć posiew mam .
Ktoś dziś pisał o biegunce ... i bólu gardła .
Mi lekarz zalecił na biegunkę jak coś smecta ...
A na kaszel i ból gardła syrop i tabletki *spam*...
A duże to różnice? Jeśli nie to może zależy to od ilości dni w miesiącu? Ja tak miałam z tym ze prowadzę firmę więc może to trochę inaczej wyglądać.Hihihi dziś wypłata wpłyneła to czuję że kupię ta sukienke
Swoją drogą dziwna ta wypłata , mc temu była zupełnie inna , jutro do kadr zadzwonię skąd taka wielka różnica... Miała byś średnia z 12 m-cy , oki rozumiem ... Ale czemu jest co mc inna kwota , skąd wynika ... Jestem może czepialska albo szczegółowa ale coś mi tu nie gra i chce wiedzieć![]()
O to może ja po prostu tak dużo mialam,ze az antybiotyk. Brałam Zinnat,nowość dla mnie
Trzeba sie jej pozbyt,to pewneTeż pierwsze słyszę nazwę Zinnat...
Nie wiem czy mam mało czy dużo tego syfu e.coli ale może faktycznie w wodzie była ta bakteria![]()
Miało być syrop i tabletki *spam*...Upsss