sandralevv93
Fanka BB :)
Dokładnie [emoji106]No tylko warka radler 0% jest faktycznie bezalkoholowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie [emoji106]No tylko warka radler 0% jest faktycznie bezalkoholowa
Dokładnie [emoji106]
Nooo to teraz męża w obroty bierz bo alkohol trzeba szybko wypocićDobra. Popiłam wodą, może już wyparowało i nie zdąży nic narozrabiać te 0,5 %
.....
Nooo to teraz męża w obroty bierz bo alkohol trzeba szybko wypocić![]()
Nie przejmuj się, tyle alkoholu to ma w sobie nawet kefir... Nie zdąży przejść nawet do krwi. Poczytaj sobie odpowiedź na tej stronieDobra. Popiłam wodą, może już wyparowało i nie zdąży nic narozrabiać te 0,5 %
.....
Nie przejmuj się, tyle alkoholu to ma w sobie nawet kefir... Nie zdąży przejść nawet do krwi. Poczytaj sobie odpowiedź na tej stronie
Link do: Czy karmiąc piersią można pić kefir?
Ja tez 1Ja mam pierwsza i dziewica zdecydowanie nie jestem.![]()
U mnie podobnie, buciki, torebeczki, sukieneczki, a teraz wygodne spidnueHah tez tak mialam przed ciaza koszule eleganckie spodnie, sukienki torebeczki a teraz przy dziecku dres, nerka zamiast torebki koszulki byle tylko wygodnie![]()
Czy tylko ja mam takie zboczenie że zawsze we wszystkich produktach czytam etykiety?Filmowy wieczór czas start Zobacz załącznik 851543