reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiedziałam mojemu o tym, że poród jeśli zacznie się sam (strasznie tego chce bo wiem jak męczyła się moja siostra w szpitalu gdy podawali jej oksytocyne i to nic nie dawało ... Moja mama miała to samo) to najprawdopodobniej w nocy to uznał, że bardzo fajnie bo korkow nie będzie i łatwo będzie nam dojechać do Szczecina (30min samochodem bez korkow)
No u mnie to tez byl plus, bo jechalismy z jednego konca miasta na drugi. W godzinach szczytu ciezko by bylo.

No u mnie to tez byl plus, bo jechalismy z jednego konca miasta na drugi. W godzinach szczytu ciezko by bylo.
U nas jest taki problem, że wszędzie w mieście robią ronda i ciężko jest polapac sie z objazdami... Ulice pozamykane i robią się korki... A na trasie do Szczecina też robią rondo i jest jeden pas w obie strony... I jak o 15 ludzie z pracy jadą to i pół h i godzinę tam można stać

U nas jest taki problem, że wszędzie w mieście robią ronda i ciężko jest polapac sie z objazdami... Ulice pozamykane i robią się korki... A na trasie do Szczecina też robią rondo i jest jeden pas w obie strony... I jak o 15 ludzie z pracy jadą to i pół h i godzinę tam można stać
No to jak nic najlepsza pora nocna[emoji6]

reklama
Mój synek główkowo położony od zawsze, do 20 tygodnia trochę poprzecznie a potem już zawsze gotowy do porodu SN.
Wzięłam prysznic, umylam włosy i ogolilam nogi i teraz zbieram siły na resztę. Masakra jakie to męczące, aż zadyszki dostałam :/

Moj 29+4 glowa gora i wczoraj 31+4 dol
A zas Moxe zmienic
Zobaczymy w 33+4 -16/5

Do góry