reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ja bylam tak zdolna, ze synkowi takim obcinaczem skorke przecielam i do dzis mam traume... kupilam te specjalne nozyczki a tego bede uzywac jak podrosnie :D
61eArofmcyL._SX522_.jpg
Ja nie obcinalam synowi paznokci jak był mały, robił to tata i teraz też to na niego zrzucę ;)

Gratulacje wizyt kobietki , probuje nadrobic piznoej
Ide do parku oststnio brak czasu wiecznie cos
Na szcxescie tescie 7/7[emoji23][emoji23]

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji4] myślałam, że w szpitalu będę się tak nudzić, że szybko Was nadrobię, ale udało mi sie tylko z tym jednym wątkiem, pozostałe jeszcze czekają. A ja całymi dniami śpię, chyba faktycznie byłam bardzo przemęczona...

Mi motylek w ogóle mi się nie męski wydaje ;) córce bym jeszcze kupiła ale dla chłopaka jakoś nie bardzo :p
koleżanka, mi teraz namieszała, że obowiązkowo w foteliku musi być, żeby karku nie uszkodzić

Foteliki 0+ są już dostosowane do potrzeb noworodka i mają odpowiednią wkładkę podtrzymującą główkę. Gdyby takiej wkładki nie było to co innego, ale sama podusia motylek nic by nie dala bo jest prawie płaska i tak :) co do zakupu - ja bym celowo nie kupowała, ale mam już bo była razem z poduszka C dla mnie :)

A to ma jakiś wpływ? Bo mi lekarz mówi, że mam dużo wód, a ja piję ok 4l dziennie.
Myślę, że liniowo to się nie przekłada, ale jak ktoś jest odwodniony, to może się to przekładać na ilość wód - choć to tylko takie moje przypuszczenia.... [emoji15]

reklama
Do góry