sandralevv93
Fanka BB :)
Dziewczyny jaki proszek/plyn do prania do ciuszkow dla dzieci??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używam Lovela i jestem zadowolonaDziewczyny jaki proszek/plyn do prania do ciuszkow dla dzieci??
Ja byłam do takiej myśli przyzwyczajona i dobrze mi było z tymA teraz się okazało ze 3 to dziewczynka i jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić [emoji14] ale mimo wszystko wychodząc z gabinetu się poplakalam - trochę z szoku ale bardziej ze szczęścia
a maz mial mine jakby sie dowiedzial ze nastepne dziecko w drodze - taki był pewny chłopca
![]()
ja tezJa używam Lovela i jestem zadowolona
A ja juz tyle kupilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji33]Byłam dzisiaj w centrum handlowym i patrzyłam na ciuszki. Jejku jakie to wszystko słodkie i maleńkie. Sporo wyprzedaży z zimy i jesieni jeszcze. Już się nie mogę doczekać kompletowania
mam podobnie ;-) mój mąż też wie że matka pierdolnieta ale to matka plusy też ma swoje chociaż coraz mniej [emoji848]O, mój mąż też jedynak... I moja teściowa też tragedia... :/
U mnie w owulacje seks i dzien po i ma byc syn, takze tez sie sprawdza [emoji846] a mialam monitoring dlatego wiem kiedy owulacje mialamJesli chodzi o teorie dotyczące poczęcia, to akurat u mnie się sprawdza. Pierwszy syn z owulacji, drugi syn dzień po owulacji, a teraz podobno dziewczynka, a poczęcie było 3 dni przed owulacją.
Ja używam płynu do prania loveliDziewczyny jaki proszek/plyn do prania do ciuszkow dla dzieci??