Ja mimo, że mieszkam w Gdańsku w sezonie letnim nie jeździmy nad morze w Gdańsku tylko 30-60 km poza w stronę Krynicy Morskiej, Stegny. W Gdańsku masakra nie ma gdzie koca wcisnąć. Poza tym jest tyle ludzi, dzieci, że boję się, że moje się gdzieś zgubią hehe
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ale wyszłam sobie na świeże powietrze posiedzieć z 10 min, bo nagle mi tak słabo się zrobiło jakby niedobrze także wole tu posiedzieć i od razu mi lepiej 
Kasiula8989
Nie, jesteśmy narazie tylko parą, ale jak już dzidziuś jest to wiadomo tak poważniej, w sumie to my znamy się 2 lata i 2 lata jesteśmy w związku, także szybki zwrot akcji
Raczej teraz nie, ale może do końca roku, np na święta się postara. Teraz wiem, ze dużo mieliśmy wydatków i raczej na pierścionek by nie było, co prawda pare tys odłożone mamy, ale chyba tego nie ruszy dla pierścionka hah. Chociaż mogę się zdziwić jeszcze. To gratulujeczas szybko leci, nim się obrócimy to my tez już będziemy 4 lata i nasza córcia będzie miała 2 lata. Będzie mi łatwo obliczać nasze rocznice ;D
Spokojnie ja rodzilam syna w listopadzie A mój oświadczył się 2 października więc Oni mają długi tok myślenia
Albo się zastanawiał czy to dobra decyzja hahaha
Luiza.
Hehe, mamusie mają oczki wokół głowy, takie wiesz, lipko na dzieciJa mimo, że mieszkam w Gdańsku w sezonie letnim nie jeździmy nad morze w Gdańsku tylko 30-60 km poza w stronę Krynicy Morskiej, Stegny. W Gdańsku masakra nie ma gdzie koca wcisnąć. Poza tym jest tyle ludzi, dzieci, że boję się, że moje się gdzieś zgubią hehe
Ale swoją drogą ja tłoku też nie lubię i nic dziwnego, że jeździcie gdzieś dalej. My z przyjaciółmi byliśmy rok temu w Darłowie, pogoda nie sprzyjała to ludzi nie było za bardzo, ale jak wyszło słonko... dramat. Ale nie wspominam dobrze tych wakacji, skończyły się tragicznie zanim się zaczęły i więcej nad morze nie chcę. Wolę jeziora
Wiesz nawet jak dziecko urodzi się 54-56 to takie ciuszki 56 są na moment a później i tak 62-68 potrzebne w tych trochę dłużej pobedzieWlasnie kolezanka mi doradzala zeby kupić 56 przynajmniej z 2 jakies zestawy. Mam 1, bo babcia na promce w niemczech kupila i wiecej raczej nie bede kupowac
Coś jak mój o ciąży dowiedział die w sierpniu 11' a oświadczył się za miesiąc dopiero no tak przed ciąża nie mógł a już mieszkaliśmy że sobą troszkę ale faceci mają spóźniony zapłon a mój to jest z natury -zawsze ma czas hihiSpokojnie ja rodzilam syna w listopadzie A mój oświadczył się 2 października więc Oni mają długi tok myślenia
Albo się zastanawiał czy to dobra decyzja hahaha
.rudzielec
Ja wypiłam o 8:12, wiec za 14 minut idę na pobranie. Ale jest ciężko. Nie powiem, ze nie... całe szczęście mało ludzi jest i w miarę dobry przepływ świeżego powietrza.Dzień dobry dziewczyny.
Ja jestem na glukozie już pól godziny minęło od 1 pobrania. Słodkie to jak diabli ale dałam radę. Teraz mnie strasznie muli chyba zaraz zasnę na stojąco.
Ja mam dziś tyle spraw do zrobienia, ze nie mogę zasnąć. Nawet głupia nie pomyślałam, ze będzie mi się chciało spac [emoji17] póki co jest okejNo mnie też chciało się spać.. Jak wróciłam to zasnęłam
Kasia!! Bądź dzielna!! O której masz ostatnie pobranie? Już niedużo Ci zostało i mam nadzieje, ze najgorsze za Tobą :*To posiedzimy dobę razem hehe. Ja za 5min wchodzę na drugie pobranie. Coraz bardziej chce mi się wymiotować...
Mi się dziś śniło, ze zadzwonił mój regionalny i poprosił, żebym przyszła do pracyHah no ładnie, ja jak wcześniej nie śniłam o niczym to teraz mam głupie sny typu, ze mój Bartek mnie nie chce czy coś przeskrobalam itd. Ale często tez nie pamietam.
Ja tez właśnie mam z Allegro taki ochraniacz za 15 zł na materac, na wszelki wypadek.
A ja nie mogę wyjść. Musze siedzieć dwie godziny tutaj. Ale siedzę niedaleko drzwi, wiec czuć raz na jakiś czas trochę świeżego powietrzaAle wyszłam sobie na świeże powietrze posiedzieć z 10 min, bo nagle mi tak słabo się zrobiło jakby niedobrze także wole tu posiedzieć i od razu mi lepiej![]()
Jest ze mną jeszcze jedna dziewczyna i ma taki ładny brzusio
Ja też duża nie jestem 172 i mąż 175 a dzieciaki dużeJa jestem niska, bo mam 158 cm, mój Bartek ma 180 cm. Wiec dzidzia chyba nie będzie jakaś ogromna.
madziula92
Ja mam na każdej wizycie usg i dostaje zdjęcia 3d. To pierwsze prenatalne robił mi mój gin, na drugie mnie wysłał gdzie indziej , ale tylko dlatego że sam wtedy nie mógł bo miał operację, więc myślę że ten trzeci pomiar też on mi zrobi.
Już dzisiaj podejrzę mojego Bąbelka bo mam wizytę i już się nie mogę doczekać ☺
ja też mam dziś wizytę, już nie mogę się doczekać
reklama
Anulaa88
Jak leżysz na boku, to weź coś pomiędzy nogi.. kołdrę, poduszkę? Powinno być lepiej[emoji4]A ja znowu noc zarwana przez te bóle krzyża u lekarza wszystko było ok wiec hugo wie co to .Na siedząco troche mniej boli wiec siedze i gapie sie w telewizor w którym nic niema.
Dasz radę!!!! Myśl pozytywnie[emoji4]Dzień dobry dziewczyny.
Ja jestem na glukozie już pól godziny minęło od 1 pobrania. Słodkie to jak diabli ale dałam radę. Teraz mnie strasznie muli chyba zaraz zasnę na stojąco.
Fuerta[emoji7][emoji7][emoji7] kocham to miejsce[emoji16]No zadowolny na Maxa
Lecą na tydzien na Fuertaventure, wyspy kanaryjskie
Jeszcze z Nim nie lecielismy ale kiedyś na ewno
Może oświadczyny?Chyba że jesteście już po ślubie
Nam w sierpniu mija 4 lata [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️