Angelika22
Fanka BB :)
Dziewczyny któraś z Was zamawiała koszule do karmienia ze strony słodki sen . Jak jakościowo te koszule ?
@miloscwczasachpopkultury nie Ty przypadkiem ?
Ja je mam , rewelacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny któraś z Was zamawiała koszule do karmienia ze strony słodki sen . Jak jakościowo te koszule ?
Uff. Dziewczyny właśnie zabrałam się za takie ogólne układanie całej wyprawki ciuszkowej dla Kornelii, bo już mam ją zamknięta i w sobotę będę wszystko prała i prasowała i mogę już układać do mebelków w pokoiku małej, bo w sumie zostało 2,5 miesiąca do porodu.
Poukładałam kategoriami czyli body z krótkim na body z krótkim, sweterki na sweterki, sukieneczki na sukieneczki itd. Nie widać tego, ale wszystkiego mam po wiele sztuk, także te ciuszki do końca roku mi starczą na małą, bo to rozmiarki 56-62 i niektóre lekko większe. Także na pierwszy miesiąc ten 56, a później wrzesień październik listopad i grudzień te 62
Zobacz załącznik 854883Zobacz załącznik 854884
Ulala Kornelia ma pełną garderobę jak na kobietę przystałosporo tego nazbierałas ale na jakiś czas kupowanie ciuszków z głowy i nie trzeba się martwić o to
Przeczuwam ze u mnie bedzie tak samo, jak nie szybciejNo niezła kolekcja
Z tymi 62 do grudnia to może być różnie, moja kumpela urodziła 7 tygodni temu i mała już nosi 68mały pulpecik
![]()
No niezła kolekcja
Z tymi 62 do grudnia to może być różnie, moja kumpela urodziła 7 tygodni temu i mała już nosi 68mały pulpecik
![]()
No my od ur syn i corka byli duzi używalusmy tylko 62 na 3 miechy już 68-74 więc różnie to bywa a też kupiłam 56 i nic nie użyłam bo były za krótkiePrzeczuwam ze u mnie bedzie tak samo, jak nie szybciejja i moj M jestesmy duzi, a i dzidzius wychodzi duzy na.usg
Wlasnie kolezanka mi doradzala zeby kupić 56 przynajmniej z 2 jakies zestawy. Mam 1, bo babcia na promce w niemczech kupila i wiecej raczej nie bede kupowacNo my od ur syn i corka byli duzi używalusmy tylko 62 na 3 miechy już 68-74 więc różnie to bywa a też kupiłam 56 i nic nie użyłam bo były za krótkie![]()