reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My wczoraj mieliśmy szczepienie braliśmy ta 6w1,syn tylko na chwilę zapłakał jak pani dawała mu zastrzyki w nozki,później zaczęło się gorzej płacz straszny koło 23 przykładaliśmy mu wacikami nasączonymi solą tak jak kazali przukladac w miejsce ukłucia plakal bardzo pewnie go bolało bo miał troszkę napuchnięte , a koło 2 w nocy gorączkuje i tak do teraz daliśmy mu kropelki przeciwgorączkowe ,leży z okładem mokrym na główce i na razie zasnął i jest taki smutny ,tak mi go szkoda.
U nas Oliwia tak miała po pierwszym szczepieniu. Bardzo płakała i miała temperaturę. Po drugim już lepiej bylo

Dziewczyny czy Wasze maluszki też tak harcuja nad ranem? Od4-6 czasami do 7 Miska jest taka ruchliwa, że nie daje mi spać a dopiero jest taka malutka [emoji4] co to będzie jak będzie większa [emoji33]

A to my 23 TC [emoji4]
IMG_20180509_101729.jpg

Załączniki

• IMG_20180509_101729.jpg
    IMG_20180509_101729.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 373
Dziewczyny czy Wasze maluszki też tak harcuja nad ranem? Od4-6 czasami do 7 Miska jest taka ruchliwa, że nie daje mi spać a dopiero jest taka malutka [emoji4] co to będzie jak będzie większa [emoji33]
Każde dziecko ma swój rytm, u mnie Marcelina zawsze daje spać do tego rano też jest dość spokojnie. Uaktywnia się ok 10 a często dopiero o 12. Także jak chodziłam na ktg o 8-9 to nic nie wnosiło bo Mała spała :p.

Dziewczyny mam glupie pytanie, wybaczcie. Wczoraj przegladalan ciuszki dla mojego bombla i stwierdzilam ze mam duzo tych na rozmiar 56 i teraz sie zastanawialam czy jak np Hubcio jak sie urodzi bedzie mial 57 lub wiecej cm to tych ciuszkow mu nie zaloze juz? Kurde bo sa takie sliczne i teraz jestem.chyba ns siebie zls ze ich tyle kupilam. Co prawda czesc z uzywek a reszta to na malani i z cocodrillo. Zasugerowalam.sie szwagierka ale jej dziecko bylo male a Hubcio sie duzy zapowiada, ja przt porodzie miałam ponad 4 kg. Przepraszam, wiem ze to glupie ale mnie nurtuje. Ja mojego arbuzika jutro wrzuce bo wy wszystkie takie wyszykowane w sukienkach a ja tu nie ubrana do sesji:)

reklama

Moja Zosia to w nocy śpi ale potrafi od 6 mnie budzić, do 9 pobuszuje - usnie. A jak się obudzi koło 11-12 top odtrąci z krótkimi przerwami do wieczora się wiercić bardzo mocno. Już czasami to aż mnie cała skóra na brzuchu boli bo jestem taka skopana.

Do góry