Bajunia
Fanka BB :)
Dziewczyny ja czekam na wizytę mialam na 12 a tu takie opóźnienia..nie lubię czekać..![]()
Ja mam wizytę dopiero po 17. Daj znać jak tam Twoja dzidzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja czekam na wizytę mialam na 12 a tu takie opóźnienia..nie lubię czekać..![]()
Dam znać [emoji16]jak na razie czekam jeszcze dwie panie przede mną masakra [emoji16]Ja mam wizytę dopiero po 17. Daj znać jak tam Twoja dzidzia
Śliczne są takie malutkie ubranka [emoji16][emoji16] ja muszę zabrać się za sortowanie [emoji16]Ja dzisiaj dostałam nową dostawę ciuszkow![]()
Nie rozumiem dlaczego są takie odmienne zalecenia jeżeli chodzi o tą glukoza jedni mówią żeby przynieść cytrynę inni ze nie wolno inni pozwalają się wody napić inni ze nie wolno ...Ja przyszłam o 7.00 i nikogo nie było. Tu jest tak, że na glukozę jest osobne laboratorium a na inne badanie w inny gabinecie. Fajnie, bo tu 4nas było od 7ej a tam mega kolejka. Powiedzieli, że ani łyka wody nie wolno ani cytryny. Ja sobie polizałam cytrynę jak wyszłam bo bym zwróciła napewno. Ja też juz jestem glodna bo wstałam o 6.00 ale słodkiego dziś napewno nie tknę. Na samą myśl mam odruch wymiotny.
dla mnie to dziwne jest..wszędzie powinno być tak samo ja mogłam wycisnąć cytrynę ale nie mogłam nic pić i kazali mi siedzieć [emoji16]Nie rozumiem dlaczego są takie odmienne zalecenia jeżeli chodzi o tą glukoza jedni mówią żeby przynieść cytrynę inni ze nie wolno inni pozwalają się wody napić inni ze nie wolno ...
Ale ładniutkieJa dzisiaj dostałam nową dostawę ciuszkow![]()
A ja odwrotnie, nie mogłam z cytryną, ale mogłam napić się kilku łyczków wodydla mnie to dziwne jest..wszędzie powinno być tak samo ja mogłam wycisnąć cytrynę ale nie mogłam nic pić i kazali mi siedzieć [emoji16]
WspolczujeAle mam doła .. moje zwierzątko zdechło jeżynka ..tak się do niej przyzwyczaiłamten maj strasznie pechowy dla mnie jak nie szpitale to teraz to
![]()
Ja też mam najwięcej ubrań z H&M. Dziś w lumpeksie kupiłam sobie 2 sukienki. Jedna typowo ciążowa z marszczeniem na brzuchu. Kilka rzeczy mam z lidla.Widziałam gazetkę z Lidla, od jutra ma być dużo fajnych ubrań dla ciężarnychszkoda, ze jutro o 6 rano lece już kierunek Niemcy ;P
a tak apropo ubrań to gdzie się ubieracie? Ostatnio przeszłam cała Silesię w Kato i kupiłam tylko jedna bluzke w rozmiarze XLbo w niczym nie wyglądałam dobrze, a mój brzuch wcale nie jest taki duży jeszcze
Nawet w H&M nie mieli kolekcji mama i byłam zawiedziona... Jeszcze trochę to chyba nago będę chodzic, dobrze ze lato
![]()
Współczuje, przytulamAle mam doła .. moje zwierzątko zdechło jeżynka ..tak się do niej przyzwyczaiłamten maj strasznie pechowy dla mnie jak nie szpitale to teraz to
![]()