reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
20180509_122342.jpg
a to moj arbuz

Załączniki

• 20180509_122342.jpg
    20180509_122342.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 413
Dziewczyny badania wyszły ok:)
Łożysko wysoko na tylnej ścianie.
Jaś waży już 495g :)
Zobacz załącznik 854413

Dziewczyny które już mają Bejbiki przy sobie - czy termin Waszego porodu był bliższy terminowi z OM czy z USG? U mnie to 8 dni różnicy.
U mnie sprawdzil się bardziej ten z cyklu. Urodziłam 6.04 a według cyklu 10.04 miał być [emoji6]

Cieszę się że synek rośnie w siłę [emoji4]

Dziewczyny mam glupie pytanie, wybaczcie. Wczoraj przegladalan ciuszki dla mojego bombla i stwierdzilam ze mam duzo tych na rozmiar 56 i teraz sie zastanawialam czy jak np Hubcio jak sie urodzi bedzie mial 57 lub wiecej cm to tych ciuszkow mu nie zaloze juz? Kurde bo sa takie sliczne i teraz jestem.chyba ns siebie zls ze ich tyle kupilam. Co prawda czesc z uzywek a reszta to na malani i z cocodrillo. Zasugerowalam.sie szwagierka ale jej dziecko bylo male a Hubcio sie duzy zapowiada, ja przt porodzie miałam ponad 4 kg. Przepraszam, wiem ze to glupie ale mnie nurtuje. Ja mojego arbuzika jutro wrzuce bo wy wszystkie takie wyszykowane w sukienkach a ja tu nie ubrana do sesji:)
Moja corcia ma 57 cm i spokojnie nosimy 56 cm. Niektóre nawet są luźne także będzie dobrze [emoji6]

reklama
Do góry