karkula309
Fanka BB :)
Tego co pamiętam to pomiędzy sernikPomiedzy jest krem nie? Pracochlonny placek ale swiwtnie wyglada![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego co pamiętam to pomiędzy sernikPomiedzy jest krem nie? Pracochlonny placek ale swiwtnie wyglada![]()
Po godz jest wyższy pułap niż 90Eh.. odebrałam właśnie wyniki z glukozy z laboratorium i mam nadczczo 82 mg/dl, po godzinie 90 mg/dl, a po dwóch 133 mg/dl.. a już patrząc na po godzinie miałam nadzieje, ze będzie ok a tutaj taki wysoki wynik, wiec na bank jest cukrzyca ciążowa, która w poniedziałek lekarz potwierdzi. Dziewczyny i co dalej? On do dietetyka od cukrzycy ciążowej wysyła na wizytę żebym dobrała dietę czy jak?
Masakracjaa tak miałam nadzieje, ze się obędzie bez tego
![]()
Może być dobryJa chyba 3 razy w zyciu pieklam. Raz mi wyszlo ciasto 2cm i to w keksowce, takze nie pojedlismydrugi raz zakalec a trzeci brownie z kaszy jaglanej i to akurat wyszlo tylko mi nie smakowalo
jakos nie wyobrazam sobie zeby deser fit byl dobry
O kurcze .. wygląda pysznieCo do ciast to ja kiedyś nie umiałam ale odkąd piekę korzystając z moich wypieków nie ma przepisu który by się nie udalpolecam
![]()
Co do dekoracji to moja siostra zawodowo robi torty więc coś mi tak udało się podszkolić od niej ale do jej poziomu mi bardzo daleko. Ale taki tort robiłam mojej 5 latce niedawno![]()
Zupy szparagowej nie lubię ale z wody z bułką tarta pychotka. Tak samo bob jako w zupie nie cierpię ale z bułką tarta juz takZupa szparagowa z ziemniaczkami i koperkiem.. szparagi z wody z bulka tarta.. mniammmm